Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A PIC kapcsán csak annyit, hogy nem fogok áttérni C-re. Hogy miért? Mert ha lehet, akkor a bugos blokkprogramozást meghagyom annak, akinek nincs ideje egy jól átgondolt, letisztult, célorientált programot megírni - vagy csak szimplán nem képes rá.
Az viszont, hogy milyen PIC-et használ az ember, nagyban függ attól, hogy mi a feladat. PIC10 és PIC18-as szériák a külön kedvenceim. A DIP foglalat pedig mellékes, többször dolgozom SMD éretben, mint másban.
Úgyhogy erről igazán kár is vitatkozni, ez ízlések és pofonok.Nem mellékesen egyébként, áttértem egy HMI programozói platformra. Régen elég sokat dolgoztam a Nextion HMI-vel és úgy látom, hogy a szimulátora egyfelől kiválóan fut a gépen, másfelől képes kommunikálni a portokkal. Így végül ebben a formában fogom kivitelezni a programot. Bár ez már félig-meddig C...
nevemfel: Így akartam fogalmazni én is. Bár mostmár mindegy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Spórolós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- World of Tanks - MMO
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Windows 11
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Túra és kirándulás topic
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest