- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne érts felére, nem ellenkezni akartam és most sem azt akarok, mindent megértettem amit mondtatok. Csak fáj belegondolni, hogy egy látott "valami" alapján megkísérel az ember megvalósítani egy projektet, mert meg van győződve róla, hogy működik, mert látott ilyet valahol és a vége az, hogy koppen egyet, mert mégsem lehetséges.
Egyébként nem foglalkozom ArduIno-val, PIC-es vagyok, Assembly-ben.
Szóval igen,
csak az fáj, hogy 3 napig dolgoztam valamin, amit ha utána járok, előbb is megtudhattam volna, hogy felesleges időt ölni bele.Nem az elvesztegetett órákkal van itt a baj, hanem azzal, hogy mindezt megúszhattam volna, ha előbb kérdezek. Persze erre mondják, hogy van, aki mások kárán tanul és van, aki még a sajátján se. Nos, én most a kettő között érzem magamat, félútonEgyetlen dolgot tudok most csinálni, ami nem más, mint megköszönöm nektek az oktatást és nézek magamnak egy új irányt. Tehát: Köszönöm!
Szerk.: Utólagosan módosítok egy kicsit: Nem létezik a programozásban elvesztegetett idő. Hiszen a gyakorlás mindig új tapasztalatokkal gazdagít és ez most sem volt másként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged