Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne érts felére, nem ellenkezni akartam és most sem azt akarok, mindent megértettem amit mondtatok. Csak fáj belegondolni, hogy egy látott "valami" alapján megkísérel az ember megvalósítani egy projektet, mert meg van győződve róla, hogy működik, mert látott ilyet valahol és a vége az, hogy koppen egyet, mert mégsem lehetséges.
Egyébként nem foglalkozom ArduIno-val, PIC-es vagyok, Assembly-ben.
Szóval igen,
csak az fáj, hogy 3 napig dolgoztam valamin, amit ha utána járok, előbb is megtudhattam volna, hogy felesleges időt ölni bele.Nem az elvesztegetett órákkal van itt a baj, hanem azzal, hogy mindezt megúszhattam volna, ha előbb kérdezek. Persze erre mondják, hogy van, aki mások kárán tanul és van, aki még a sajátján se. Nos, én most a kettő között érzem magamat, félúton
Egyetlen dolgot tudok most csinálni, ami nem más, mint megköszönöm nektek az oktatást és nézek magamnak egy új irányt. Tehát: Köszönöm!
Szerk.: Utólagosan módosítok egy kicsit: Nem létezik a programozásban elvesztegetett idő. Hiszen a gyakorlás mindig új tapasztalatokkal gazdagít és ez most sem volt másként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Milyen autót vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tőzsde és gazdaság
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bittorrent topik
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest