- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ha már feljött a window load event témája:
Az oldalamon infinite scroll-lal töltöm be a tartalmat. Egyetlen egy oldal, ahol görgetéssel jön az újabb és újabb tartalom.
Amikor betölt az oldal, ott meg tudom jeleníteni a töltő ikont addig, amíg az oldal teljesen be nem tölt.
document.readyState === "complete" vagy akár a window.onload is. (A logból és a leírásból látom, hogy a window.onload adja a pontosabb állapotot, de ez mindegy is most.)document.onreadystatechange = function() {
if (document.readyState !== "complete") {
spinnerShowHideToggle("spinnerShow");
} else {
spinnerShowHideToggle("spinnerHide");
}
};
A gondom az, hogy mivel ugye az oldal maga már betöltött, ezért ahogy folyamatosan fűzöm hozzá az újabb és újabb tartalmakat, az már nem számít bele az oldal betöltésébe, így a fentieket egyáltalán nem triggereli.
Hogyan tudom az így pluszban hozzá fűzött tartalmaknál is megjeleníteni a töltő ikont addig, amíg az elemekhez tartozó képeket be nem tölti teljesen?
Van egy sablon html feed_item, azt tölti fel a szükséges adatokkal minden új elemnél újra és újra. Ezeket az img tageket kellene valahogy figyelnem? Vagy mi ennek a jó módja?
Vagy van valami event, amit lehetne figyelni?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest