Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egyébként, te is tehetnél vele egy próbát, van 30 napos free licensz, nálam ezen tesztidőszak eredménye -> [link]

Én meg igérem, hogy megnézem a közeljövőben a Netbeans ilyen téren is
Btw Dracula theme ftw. Sajnos ST2-höz nem találtam, nincs is olyan color-scheme ami ne zavarna 
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát nézd, az egyik Java-ra íródott, de fel lehet okosítani pluginekkel, hogy valahogy működjön js fejlesztésre, a másik meg direkt erre készül, ha az összefoglalóból az jön le, hogy a Netbeans is tudja ugyanazt akkor lehet úgy is van. Én egyetemen végig Netbeanst használtam, utána pedig Eclipse-t Java fejlesztésre, most meg Webstormot JS-re, a három közül egyértelműen a WS a legjobb IDE ha személyes véleményemet kérdezed. Eclipse nekem logikátlan, lassú, és nem is tetszik a kezelőfelülete, Netbeanst már jobban szeretem, az jobban bejött mint IDE, de ott meg picit sem foglalkoztam a konfigurálhatóságával. A WS-nek tényleg az a legnagyobb gondja, hogy fizetős, de cserébe van rendes support is

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Btw Dracula theme ftw. Sajnos ST2-höz nem találtam, nincs is olyan color-scheme ami ne zavarna