Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/HTML/Canvas/Tutorial/Basic_usage
Itt van a kulcsmondat a width és height attribútumok leírásánál a canvasra vonatkozóan, zárójeles megjegyzésként:
"The <canvas> element has only two attributes - width and height. These are both optional and can also be set using DOM properties. When no width and height attributes are specified, the canvas will initially be 300 pixels wide and 150 pixels high. The element can be sized arbitrarily by CSS, but during rendering the image is scaled to fit its layout size. (If your renderings seem distorted, try specifying your width and height attributes explicitly in the <canvas> attributes, and not with CSS.)"Hogy egész pontosan a CSS-beli megadás miért nem működik az elvártaknak megfelelően, azt nem tudom, de feltételezem, ez böngészőbeli implementáció kérdése, és jelenleg egyik böngészőben sem renderelődik a konkrét példa az elvártaknak megfelelően.
Érdekességként felfedeztem egyébként, hogy Operában hiába tartod nyomva a kurzorgombokat, nem fog arrébbmenni a vonal, csak akkor, ha egyesével nyomkodod őket. Ezzel a buggal (vagy feature?
) még nem találkoztam Operában. Bár gondolom most ez marginális kérdés, ha már marginális részesedésű böngészőről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) még nem találkoztam Operában. Bár gondolom most ez marginális kérdés, ha már marginális részesedésű böngészőről van szó.