Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/HTML/Canvas/Tutorial/Basic_usage
Itt van a kulcsmondat a width és height attribútumok leírásánál a canvasra vonatkozóan, zárójeles megjegyzésként:
"The <canvas> element has only two attributes - width and height. These are both optional and can also be set using DOM properties. When no width and height attributes are specified, the canvas will initially be 300 pixels wide and 150 pixels high. The element can be sized arbitrarily by CSS, but during rendering the image is scaled to fit its layout size. (If your renderings seem distorted, try specifying your width and height attributes explicitly in the <canvas> attributes, and not with CSS.)"Hogy egész pontosan a CSS-beli megadás miért nem működik az elvártaknak megfelelően, azt nem tudom, de feltételezem, ez böngészőbeli implementáció kérdése, és jelenleg egyik böngészőben sem renderelődik a konkrét példa az elvártaknak megfelelően.
Érdekességként felfedeztem egyébként, hogy Operában hiába tartod nyomva a kurzorgombokat, nem fog arrébbmenni a vonal, csak akkor, ha egyesével nyomkodod őket. Ezzel a buggal (vagy feature?
) még nem találkoztam Operában. Bár gondolom most ez marginális kérdés, ha már marginális részesedésű böngészőről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) még nem találkoztam Operában. Bár gondolom most ez marginális kérdés, ha már marginális részesedésű böngészőről van szó.