- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Sk8erPeter #3022 üzenetére
A nevezés megy, csak nem ctrl+c, ctrl+v -zhetek, mert ha meglátja a cégtől vki, h felrakom a forrás részét, akkor nekem végem van, ezért írom át a,b,c-re, mert így egyszerűbb, szóval amúgy ésszel van
Lista sajnos nem jó. (Meg olyat már csináltam, az meg tudom írni
) Az elemek sorrendje mindegy, csak menjen végig az egészen. (igen, kifelejtettem a ...-ot, nem csak az első három kellene)
Azért többszöröződnek az elemek, mert minden alkalommal minden .c osztállyal rendelkező elemhez hozzáadod újból a listaelemeket.
tudom, pont az a bajom, azért írtam, hogy nem jó.
én arra gondoltam, hogy "c" helyett a külső div-nek "c"+i-t adok, így mindegyik más lesz, és nem rakja bele a következőket, utána meg ha már jó, akkor átnevezem őket sima "c"-nek. csak ez nekem elég gyalog megoldásnak tűnik, pont azt kérdeztem, hogy van-e erre valami elegáns módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest