Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

net84 őstag Up a hülyeségemnek! 
 Kezdeném ott, hogy a kép, amit használni szeretnék (vagyis az összes kép), azokkal konvertáláskor történt valami, és hiába van a winfos szerint jpeg-be, mégsem az, mert a thml nem tudja kezelni. No mind1, ezt javítom holnap délelött.
 De ez az ablakosdi továbbra sem megy 
 Megkérhetnék valakit, hogy csináljon nekem egy html fájlt egy kis képpel, amire kattintva megnyitja azt egy külön ablakban (ami nem egy teljes böngésző, hanem csak egy ''ablakocska''), ha újra a képre kattintok, akkor pedig bezárja az ablakot....
 Előre is köszi!
 Szívesen feltölteném azt is, amit csináltam és nem működik, de ahova felmenne, ott most a régi cucc fut, és engem agyoncsapnak, ha holnap egy hibás html-t találnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile (ARPG)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kínai tech-túra összefoglaló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest