- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Up a hülyeségemnek!
Kezdeném ott, hogy a kép, amit használni szeretnék (vagyis az összes kép), azokkal konvertáláskor történt valami, és hiába van a winfos szerint jpeg-be, mégsem az, mert a thml nem tudja kezelni. No mind1, ezt javítom holnap délelött.
De ez az ablakosdi továbbra sem megy
Megkérhetnék valakit, hogy csináljon nekem egy html fájlt egy kis képpel, amire kattintva megnyitja azt egy külön ablakban (ami nem egy teljes böngésző, hanem csak egy ''ablakocska''), ha újra a képre kattintok, akkor pedig bezárja az ablakot....
Előre is köszi!
Szívesen feltölteném azt is, amit csináltam és nem működik, de ahova felmenne, ott most a régi cucc fut, és engem agyoncsapnak, ha holnap egy hibás html-t találnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest