Hirdetés
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Up a hülyeségemnek!
Kezdeném ott, hogy a kép, amit használni szeretnék (vagyis az összes kép), azokkal konvertáláskor történt valami, és hiába van a winfos szerint jpeg-be, mégsem az, mert a thml nem tudja kezelni. No mind1, ezt javítom holnap délelött.
De ez az ablakosdi továbbra sem megy
Megkérhetnék valakit, hogy csináljon nekem egy html fájlt egy kis képpel, amire kattintva megnyitja azt egy külön ablakban (ami nem egy teljes böngésző, hanem csak egy ''ablakocska''), ha újra a képre kattintok, akkor pedig bezárja az ablakot....
Előre is köszi!
Szívesen feltölteném azt is, amit csináltam és nem működik, de ahova felmenne, ott most a régi cucc fut, és engem agyoncsapnak, ha holnap egy hibás html-t találnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi