- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A jQuery természetesen ezt csinálja, mert nekik nem ez a lényeg, hogy minden tag-hez külön fgv. stb."
Ja, hanem az a célja, hogy lehetőleg a legtöbb tagre működjön, és ne kelljen a böngészőtől megkapni arra vonatkozó komplett listát, hogy milyen tageket támogat.
Persze ha összegyűjtöd szorgalmas munkával a tagek többségét, aztán belerakod egy array-be, hát oké.
Nekem olyan nagyon nem csúf a jQuery-s szintaktika, amit mutattam.
A tiédnél annyi a különbség, hogy valóban jobban "szétválik", bár pár karakternyi különbség van, tehát szerintem lényegében irreleváns.Amúgy nyilván van haszna a pluginednek, félre ne értsd, most én nem akartam egy csöppet sem szembeállítani!
Jelen esetben csak azt vizsgálgattuk, hogy vajon van-e értelme minden tagről komplett lista alapján létrehozni egy hozzá tartozó "függvényt".
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest