Új hozzászólás Aktív témák

• BullZeye

veterán

Sziasztok

Találtam egy elég hasznos scriptet Scriptish-hez, amit szerettem volna picit átalakítani, már félig össze is jött ami kell, viszont egy ponton megakadtam.

Ncore jellemzője, hogy minden sor más színű, ezért ugyanaz a háttérszín minden sornál hülyén néz ki, úgyhogy jött az ötlet, hogy 2 színű legyen, viszont várakozásokkal ellentétben csak a páratlan sorok színeződnek be (azaz pont az első része a scriptnek, és nem a második)

Sose javascripteltem, úgyhogy előfordulhat, hogy valami orbitális hülyeséget követtem el, és ott van a hiba. Script itt található:

http://pastebin.com/UJEmEkkn

//box_nagy2 - páratlan sorok
    ez a rész lefut, színez

//box_nagy - páros sorok
    ezt a részt viszont ignorálja teljesen, de hibát nem ír ki, csak nem színez

//Sok letöltés
    ez ismét tökéletesen lefut hiba nélkül

Most próbáltam elérni, hogy kapásból vizsgálat után mindkét sort színezze, és ne kelljen a title.matchnek 2x jelentkeznie.

document.getElementsByClassName("box_torrent")[i].getElementsByTagName("a")[1].title.match
    (/family.guy/i)
    &&
    document.getElementsByClassName("box_torrent")[i].getElementsByTagName("a")[1].title.match
    (/720p/i)
    ?
    document.getElementsByClassName("box_nagy2")[parseInt(i/2)].style.backgroundColor = "#329832";
    document.getElementsByClassName("box_nagy")[parseInt(i/2)].style.backgroundColor = "#3aa03a":

De mondanom sem kell, hogy ez nem működik. Mit rontottam el, illetve mivel tudom működésre bírni ezt a részt?

Új hozzászólás Aktív témák