Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igazad van, abban a hozzászólásban már kicsit előrerohantam, ott arról kezdtem beszélni, hogy ha már feltöltötte az átalakított címet az adatbázisba, akkor annak megfelelően hogyan tudja lekérni az adatot. Azért említettem meg, mert azt hittem, akkor már világos volt, hogy ez nem kliensoldali feladat, de tényleg tök félreérthetőek voltak a hsz.-eim, valószínűleg először félre is értettem a szándékot, sorry.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Witcher topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest