- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Ja, nem kellett volna ennyit bor a vacsorahoz
(Mondjuk jelen esetben a BufferedWriternek sok ertelme nincs, az akkor jonne jol, ha sok kis irasod lenne, ha egyszer irsz csak, akkor csak lassit.)
(Egyebkent a logFile-t mindenestul is atadhatod neki, fogad File-t is a FileWriter konstruktora.)Exceptiont sem dob?
-
dabadab
titán
válasz
Aethelstone #7456 üzenetére
Na de Javában MINDEN pointer
(Nálam a C az assembly után jött, én akkor azt nem értettem, hogy mit nem lehet nem érteni a pointereken)
-
dabadab
titán
válasz
Aethelstone #7451 üzenetére
"Szerintem kifejezetten könnyen tanulható a C++."
Höhö. (A Java se az, hogy ontopik maradjak.)
-
dabadab
titán
"Pascal-t és C-t elkezdeni elég könnyű"
A Pascalt igen. A C-t maximum ugy, hogy az ember a kod felet nem erti, mert ott pillanatok alatt megjelennek pointerek meg hasonlok.
Elso nyelvnek szerintem talan a Python a legalkalmasabb: valoban hasznalt, praktikus jelentoseggel is rendelkezik, lehet interaktiv interpreteres modban futtatni, tud egy csomo mindent, viszont azokat nem kotelezo hasznalni: egy egyszeru hello worldot egy sorban le lehet rendezni.
-
dabadab
titán
válasz
norbert1998 #7414 üzenetére
"Elhiszem, de manapság mit nem bonyolítanak agyon a NAT-ban?"
Ez nem bonyolítás, hanem egy nagy kupac gőzőlgő szar. A jelek szerint a tanárnak fogalma sincs a Javaról, én a helyedben - ha érdekel a programozás - akkor elkezdenék önállóan foglalkozni az témával, mert ebből legfeljebb egy rakat kiírtandó rossz reflex lesz, rendes tudás semmiképpen sem.
-
dabadab
titán
válasz
norbert1998 #7410 üzenetére
A problema az, hogy gyakorlatilag C64 BASIC-ben programoztok. Bar persze Javaban is lehet fix meretu tomboket hasznalni meg ezersoros methodokat irni, de ezek olyan dolgok, amiket egy rendes Java programozo csak nagyon kulonleges helyzetekben alkalmaz, ezeknek mar felsobb szinteken kellene elokerulniuk, semmikeppen sem kezdoknel.
-
dabadab
titán
válasz
norbert1998 #7408 üzenetére
Ez így nagyon gáz.
Egyrészt ez a nullig keresés olyan, mintha C-ben programoznál, márpedig a Java nem C, itt vannak rendes containerek, tessék azokat rendesen használni iterátorral. Másrészt meg ahelyett, hogy csinálnál ezer tömböt (listát, akármit) csinálhatnál egyet, amibe classokat raksz, minek van név, gazdnév, tömeg meg hasonló fieldje. -
dabadab
titán
válasz
norbert1998 #7336 üzenetére
Mondjuk szerintem alapból ne írj ezer soros metódusokat.
-
dabadab
titán
válasz
norbert1998 #7332 üzenetére
Jezusmaria, azert akartad kiiratni az stderr-re, mert annak mas a szine?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest