Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
lakisoft
üzenetére
az a gondom, hogy eddig javaban csak ablakban / konsolon futó programokat írtam (azt is kb 3-4 éve) és most kell gyorsan átnyargalnom grassfish-es webes mókára

a dokumentációs linket köszönöm ... bár ezen lesz idő mire átrágom magam
, de neki látokplusz abszolút hülye (talán a hét hülye kérdése) kérdés még. nagyon leegyszerűsítve ugye a javanal fordított kódot futtatunk (.jar és .class fájlok) na most ha van egy glashfises projektem amihez nincsennek meg a java források akkor ha jól gondolom szívtam mert ahhoz hogy a kódba bele nyúljak ahhoz nekem a forráshoz is szükségem van. amiből majd én új (jar,class) fájlokat fordítok és a glassfish-be ezeket a fordított kódokat pakolom ki (majd gondolom glassfish újraindítással már az új kód fog futni)...
tehát ahhoz, hogy a meglévő kódon módosítani tudjak ahhoz nekem szükségem van a forrásfájlokra is ha jól gondolom ... Mert akkor azzal nem rendelkezek

-
Glassfish alatt leszek kénytelen fejleszteni. Valaki tudna valami jó leírást hozzá, hogy mit hol találok benne illetve, hogy el tudjak indulni?
Javat, mint programozási nyelvet ismerem (bár pár éve nem használtam), de most az új munkám miatt gyorsan bele kéne rázódnom a javaba újra, meg meg kéne ismernem a Glassfish működését
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen NAS-t vegyek?
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Az utóbbi 3-4 évben szinte csak php,apache,linux-oztam szóval külön nehéz ...
Javat, mint programozási nyelvet ismerem (bár pár éve nem használtam), de most az új munkám miatt gyorsan bele kéne rázódnom a javaba újra, meg meg kéne ismernem a Glassfish működését