Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel altalanossagban nem ertek egyet. Ha nagyon tavolrol nezed, akkor a javac meg kesobb a JVM is kodot general, a legmagasabb (Java) absztrakcios szintrol kezdve vegig a gepi kodig. Az, ha ennek a tetejere meg raksz valamit, alapvetoen nem rontja el a dolgot. Arra nyilvan figyelni kell, hogy az absztrakciok sose tokeletesek, de ez siman lehet elfogadhato kompromisszum. A Hibernate is kodot general, peldaul.
-
Aethelstone
addikt
Ez nem igaz. Nincs semmi baj a kódgenerálással. Azzal van baj, ha a fejlesztőnek halvány fingja nincs, hogy mi generálódik. Nem kell pontosan tudni, de nem árt, ha mondjuk azt tudja, hogy JS lesz és böngészőben fog futni.
Engem(és másokat, akik akítvan GWT-znek) érdekes módon nem ver át....elején megtette, de az RTFM sokat tud segíteni. Sok más dolog van ami generál. xsd pl.És különben is, ha valaki nagyon kíváncsi, hogy mi generálódik, meg tudja nézni. Ott van feketén fehéren a JS forrás. Jah, hogy érteni kellene egy picit hozzá? Ez egy ilyen binisz

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest