Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Anita330
üzenetére
Hát, hajrá, hajrá.
Én első körben kideríteném, mi az a Newton-módszer. Ilyesmikre a wikipedia jó kiindulópont szokott lenni.
Aztán átültetném ezt egy olyan nyelvbe, amiben változóknak lehet értéket adni, meg mindenféle vezérlési szerkezetekkel lehet ezeket piszkálni.
A szemfülesebbek 2 kattintásból is találnak hozzá pszeudokódot.
Persze megérteni azt is meg kell, de jóval egyszerűbbé válik átültetni az egészet javaba. És végülis erről szól az alkalmazott matek, nem?
Egy munkahelyen ennél azért jóval húzósabb feladatokat kell majd csinálni, és sokszor nemigen akad olyan, aki megmondja a tutit.A gyengébbek persze matlabozhatnak is, de egy java fórumon ilyet csak nem mondok. Én amúgy javaban csinálnám, mert a matlabhoz még annyira sem értek.

Amúgy elég sok az átfedés a feladatok között... szabad csapatban dolgozni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest