- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4nte
csendes tag
válasz
RaPiDsHaRe #5808 üzenetére
"at GameLauncher.main(GameLaucher.java:2)"
Fájlneveket ellenőrizd. Az a GameLaucher kicsit hiányos.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
"Exception in thread "main" java.lang.Error: Unresolved compilation problem:
Azért egy picit próbáld meg értelmezni a hibaüzeneteket... Fordítási hiba van a kódban, azért nem tudod futtatni.
Ezután már futtatható IDE-ből, exportálható JAR fájlba, majd futtatható a jar a JVM segítségével... -ezt, hogyan tudom megcsinálni ?
Ha csak nem akarod másnak is átadni a programot, vagy valamiért tesztelni hogy viselkedik ilyen esetben, teljesen felesleges ezzel nyűglődni, az IDE-ből való futtatás sokkal kényelmesebb, és nagyon sok előnnyel jár.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Vettem a fáradtságot és bemásoltam Eclipse-be a forrásokat. Így néz ki a projekt:
Az Eclipse-ből indítható, működik (hogy jól-e azt nem néztem, de lefut és normálisan befejeződik).
Ezután a projektre ha jobb egérgombot nyomsz, majd kiválasztod az Export... menüt ott ki tudod exportálni futtatható JAR fájlként (Runable JAR).
Exportálás után parancssorba így lehet futtatni a progit: java -jar jarfájlneve.jarEgyébként nagyon csúnya dolog javában a publikus adattag. Ilyen pl a Player osztályban a number. Ugyan működik a program de az egyik objektum-orientált elvet sérti meg a program, mégpedig az egységbezárást (Encaptulation). Illik private-ként deklarálni az adattagokat, és getter/setter metódusokkal intézni az adattagok írását, olvasását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged