- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
trisztan94 #4083 üzenetére
Hogyan akarod megoldani a kommunikaciot? Mert gyanus hogy te most kezzel le akarod kodolni ami igazabol mar GWT megold neked. Azt ajanlom hogy csinalj egy springes backendet (pl egy spring-mvc templatet csinalj STS plugint szedd le) . Az ottani Service reteget interfacen keresztul el tudod erni kliens oldalon, a valasz objektumaidat meg proxyba csomgalod) es meg van oldva , persze vannak limitaciok, de csak annyi amennyi amugyis lenne. Ha pedig Json akarsz feldolgozni (pl egy rest valaszkent, amit a springes templatebe 1perc alatt bedobsz, melle egy jacksont behuzol automatikusan JSON-ra konvertal minden valaszobjektumot) akkor kliens oldalon letrehozod az objektumodat amit ha jol emleksem a JavascriptObjectbol kell szarmaztatni, felveszed a gettereit ahova nativvkoddal beirod hogy mit adjon vissza (pl retutn this.jsonpropertyname ) majd pedig a safeEval-al megepited az objektumodat (JsonUtils GWT packageben ha jol emlekszem).
Nem beszelve hogy sprines orm-el pl egy hibernattel nem kell szenvedni a direkt jdbc-vel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
MySQL-hez JDBC-vel pl. A GSON-t pedig én is csak ajánlani tudom, zseniális library.
-
raggg
senior tag
válasz
Nem tudom, hogy az egészből mennyi menne, de ha a JSON-os részével van gondod, akkor én ezt ajánlanám: [link]
Aztán MySQL -> Java "model" osztályok -> GSON szerializáció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Hálózati / IP kamera
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged