Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Ahogy Chipi333 is írta, a get-eket tudod láncolni.
Amúgy gondolkodtam Map-en is pl.: -
Chipi333
csendes tag
Tudsz olyat, hogy var.get(0).get(0) csak ebbe nem nehéz belezavarodni

De ha jól értem mit szeretnél akkor azzal jársz a legjobban ha csinálsz magadnak egy Candidates classt ami pl egy ArrayListben tárolja a számokat, és abból csinász egy 2 dimenziós tömböt(generikusokból nem tudsz tömböt csinálni ugyanis, de ha becsomagolod a dolgot egy saját osztályba akkor már jó vagy). Aztán ha kiürült, akkor vagy az osztályt írod meg úgy, hogy ezt meg tudja mondani magáról, vagy egyszerűen null-ra állítod helyét a tömbben. -
Lacces
őstag
Ez egy picit nincs túl bonyolítva?

Már tervbe van véve, hogy 1 hónap múlva fogok a generikusokról részletesebben tanulni, de ez szerintem túl bonyolult így.
Esetleg azt csinálnám, hogy az <ArrayList<int>> típusból egy osztályt csinálnék ami dolgozik ezekkel az ArrayListekkel, és akkor lehetne rá Get és Set metódusokat írni. Ha nagyon ezt akarod követni.
És akkor így talán egyszerűbb, átlátod, és az ArrayList<int>-eket objektumként kezeled. És tudnál metódust írni amellyel eléred az ArrayList elemeit is
Én így ennyit tudtam mondani, mint lelkes java tanuló
. De majd jönnek az okosabbak 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete garanciával
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő