Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
Most vettem egy ilyet. Csalodas. Nem szol rosszul, de cserebe zavaroan halk.
Hat ez valszeg megy vissza. -
bostone
addikt
AAC kodek támogatás nincs, ha már mobilokkal is riszál a füles, valahogy jó lenne megoldani.
A mobilalkalmazáson is reszelhetnének picit. Egyedi hangkép beállítás, módosítás lehetősége továbbra is csak pc-vel lehetséges.
Miért? -
gulyasa
őstag
Szerintem pont nem parasztvakítás, inkább hasznos funkciók.
Az "agybadugós" fülesemet futáshoz használom. Kényelmetlen lenne, ha futás közben a telefont kellene előbányásznom és azon matatni, ha hangerőt akarnék állítani, vagy ANC-t, környezeti hangot vezérelni, számot/csatornát léptetni, ritka esetben hívást fogadni, stb...A másik problémád (kézben "el-elindulás") sem jellemző nálam...
-
wolfman
veterán
Kettő dolog van amit nyugodtan hanyagolhatnának. Első az vezérlés. Egyetlen fülesen se működik makulátlanul. Másik meg a fülből kivéve leállás. Na ez is egy abszolut felesleges funkció. Elsőre tök hasznos, de inkább parasztvakítás. Én fel tudok robbanni ha kiveszem a fülest, majd a kezemben érzékeli azért, hogy közel van a tenyerem, majd el-elindul a zene megyint. Értelmetlen és kikapcsolhatatlan.
-
Skynet258
veterán
Ahogy nézem mindenképp az "Xbox" verziót érdemes venni, mert az jó mindenhez is, a fehér meg boxhoz nem jó. Nálam van itthon mindkét gép plusz PC, Nova 7X-et vettem azokhoz is - hiába az is Xboxhoz brandelt, működik mindennel (csak át kell kattintani a kapcsolót). A Nova Playstation-ös (fehér) változata meg nem tud mit kezdeni az Xbox-szal, akárcsak itt...
Jó lenne már ha egységes lenne a dolog, mert így marhára oda kell figyelni, mit vesz az ember, hogy mindennel jó legyen. Jó ok, first world problem de szerintem sokaknak van otthon többféle gépe (és volt még Switch is meg Steam Deck, na de ennyi idő, az az ami nem volt
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hat ez valszeg megy vissza.
).