Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Kicsit elakadtam a godot-ban irodo tankos jatekom scene hierarchia atszervezeseben.
Van valaki aki Godot-ban programozik es tudna tanacsot adni?
Lenyeg:
Jelen pillanatban elegge hard code-oltak a tank komponensei, characterbody2d a root, sprite-ot es collisonshape2d-t hasznal. Turret egy kulon scene, node2d-vel, sprite-al es szinten collisionshape2d-vel.
Keszitettem egy kontroller komponenst a tankhoz ami eleri a root-ot mint body-t es a turrentet. Igy egy klikkelesre elindult a tank vagy forog a tornya. Amugy ez mukodik.De ez nem jo dizajn, nem eleg rugalmas. Szeretnem ha egy tankot kulonfele tank testbol (body), kulonbozo tornyokbol (turret) tudjak osszerakni (plussz egyeb felszerelesek, statisztikak,) player es AI jatekosokhoz.
Tank prototipusaban ezt tesztelem:
root node2d, body characterbody2d + sprite + collisonshape2d, turret node2d + collisionshape2d + sprite, controller component.De kicsit bizonytalan vagyok, hogyan kellene osszerakni a hierarchiat a characterbody2d-vel egyutt, AI-hoz es az emberi jatekoshoz.
Tank:
Body:
Turret:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit elakadtam a godot-ban irodo tankos jatekom scene hierarchia atszervezeseben.