- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
Cazenove #13409 üzenetére
Nálunk a prog és a szoftver labor még két külön tárgy volt. A házi feladat a szoftlabhoz tartozik / tartozott, tehát a labvez felügyeli, javítja.
A fizika csak előadáson tűnik húzósnak. Elég ha megérted a gyakorlat anyagát, amit nagyjából a középiskola lefed; legalábbis fizika1-et. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Cazenove #13393 üzenetére
de ez nem egységes, tantárgyanként változó, szóval az első alkalmakra menj be. van ahol még előadáson is van jelenlét (nem mindig feltétel a teljesítéshez, de van hogy plusz pontot kap aki bejárt, ilyesmik), és van, ahol gyakorlatokon se nézik. ami mindig tuti hogy benn kell lenni, az a labor, de az gondolom evidens.
-
Raruh
tag
válasz
Cazenove #13351 üzenetére
Nekem volt Fujitsu -Siemens Amilo Li 3710, azóta is rémálmok gyötörnek. Xp-n sehogy nem ment a wifije, windows7-en a videó illesztő volt gázos, Vistával kellett használnom :'( nem csoda, hogy lecseréltem mikor lehetőségem adódott rá. Az utolsó napjaiban búcsúzóul elköszönt a touchpad is, de végül elvitte a vevő
-
törölt tag
válasz
Cazenove #13351 üzenetére
Nem azt mondom, hogy a mostaniak emiatt nem vesznek, hanem valószínűleg az idősebb generáció a FuSi óta nem is foglalkozott a gyártóval (helyette vettek Dellt/HP-t/Lenovot) és a mai napig sokan még mindig nem tudják, hogy a Fujitsu elég jó gépeket gyárt (főleg üzleti kategóriában). Emiatt pedig nem is sokan "reklámozzák" (pl. FB csoportokban), így a most kezdők sem találkoznak vele.
-
törölt tag
válasz
Cazenove #13349 üzenetére
Fujitsu Lifebook nem sok embernek van, egyrészt talán azért, mert még a régi Fujitsu-Siemens gépek ugranak be nekik a névről, másrészt újonnan nem is túl olcsóak (többek között a németországi összeszerelés miatt, legalábbis úgy tudom EU piacra ott rakják össze). Én személy szerint az infó BSc-t csak ilyen gépekkel vittem végig, először egy E751, aztán E752, most pedig egy S751-et nyúzok (mondjuk én használtam szereztem be őket). A cserék nem azért történtek, mert bármi történt volna velük, jól össze vannak rakva, akku 2-3 év után is szinte ugyanannyit bír, mint újkorában. Szóval én csak ajánlani tudom
-
Raruh
tag
válasz
Cazenove #13343 üzenetére
Hp-lenovo dolgot én pont fordítva látom. Ami 2 hp laposom volt, 1 éven belül lehalt a proci, utólag kiderült, hogy kb 1 hónap után fullra kiszáradt a paszta a procin és megsült. Bár ez már nem most volt.
Lenovo tavaly került hozzám először egy z51, de annyira megkedveltem, hogy maradtam a márkánál. Most y50-70et koptatok, gtx960m i7 4720hq 8gb 1tb. Bár semmi közöm a mérnökinfó szakhoz, én log. mérnök szakon vagyok. Sok hasznát a suliban még nem vettem a gépnek, de zhra tanulás helyett megy a gta V full grafon, vagy most éppen az overwatch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest