Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Type-R
őstag
Az AT3at még le se forgatták, még csak a jelentkezés megy, gondolom majd tavasszal. Csak kicsit bosszant, hogy a 2005s évben 11db BMI/HVI jelent meg, és ebben az évben meg csak 2db, és abból is az egyik az AT2volt, ami meg szerintem nem hozzá a japán Gunsai-Touge ''filinget'', ez az amcsi pálya egyszerűen unalmas, és az autók is alig vannak tuningolva. Az AT3ba már át fogják hozni a Mine's GT-Rt.
-
Type-R
őstag
VTEC CLUB Vol 04: [link]
-
szatocs
őstag
[link]
Csak egy fájó pont van nekem, hogy a Civic nem érte el az 5 csillagot. Nem bánom én, hogy az még nem jelent semit, de ha a többi gyártó is meg tudja csinálni, akkor a honda is meg tudná.
Egyébként a sedan civicet fogják tesztelni ilyen szempontból? -
Integra
titán
legjobb crx photoshop munka amit valaha láttam
[link]
talán az első fényszórókon lehetne még morcosítani valamit, de amúgy így ahogy van, jöhetne
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
[link] - Kíváncsi leszek a hangjára.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
lesznek szép dögös családi sport gépek megint...
![[kép] [kép]](http://www.origo.hu/i/0612/20061220hondatanu8.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.origo.hu/i/0612/20061220hondatanu7.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.origo.hu/i/0612/20061220hondatanu5.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.origo.hu/i/0612/20061220hondatanu6.jpg)
csak crx sehol még mindig
[Szerkesztve] -
oettinger01
őstag
ha valakit érdekelne esetleg....eladó toyota landcruiser ezüst 3.0 aut. d4d vx, 2006os, pont 1 éve forgalomba helyezett, 9800km-et futott, szervízkönyves, bőr kivételével full extra. 11.5M
-
Type-R
őstag
Ha már volt egy hsc, akkor most lesz egy asc. Én inkább a végleges nsxre lennék kiváncsi, de gondolom azt csak az autó megjelenése elött nem sokkal mutatják be, hogy a konkurencia ne tudja esetleg leutánozni.
Én eddig azt hittem, hogy marad a középmotor megoldás, mert annak jobb a súlyelosztása, és kanyarban is talán jobbm, bár úgy is ott lesz az sh-awd. -
KMan
őstag
a nissan eleg komoly market share-rel rendelkezik az usaban es a jdm-en es mostmar europaban is a renault fuzionak koszonhetoen. De oszinten szolva jelenleg nincs olyan modelljuk a termekpalettan amiben eltudnam magam kepzelni. 350z bar nekem tetszik, de elerhetetlen az ara miatt, most vagyok fiatal, egy 200sx s13 ce18det vasarlasat tervezem szeptemberben, ha pedig ugy alakul es befutott csalados ember leszek egy g35 sedan-ban jol ereznem magam, ennyi.
-
KMan
őstag
na jo inkabb hadjuk mert csak felhuzom magam
itt van egy jo kis esettanulmany megeri atfutni, nem naprakesz de profi munka. 
[link] -
Dassler
őstag
jaja, mostanság jó, ha a legtöbb esetben egyáltalán valami hasonlóságot mutat a koncepció a végeredménnyel, régen legalább törekedtek arra, hogy kövessék. Pl.: Ez is az egyik ok, amiért a Hondát szeressük
még talán náluk törekednek leginkább tartani a formát. (meg a BMW)
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
az autogyartas egy hosszu, bonyulult es koltseges folyamat. Az tuti hogy a tervezessel indul ami a legfontosabb lepes. Amikor egy tervezo megrajzolja a skiccet szerintem szamara nem az kell hogy legyen a legfontosabb szempont, hogy milyen szerkezeti es karosszeria elemek allnak rendelkezesre (ergo minnel kisebb osszkoltseggel hozzak ki sorozatgyartast) hanem hogy szabadon engedje a fantaziajat es rajzoljon egy utos formatervet. Ok muveszek es nem erdekli oket hogy van 50k elso lokharitonk a megane-bol amit fel kell hasznalni vhol, es most rajzolok moge egy nissant. szvsz.
-
-
Integra
titán
az rx8 egy érdekes autó.
mert sportautónak nem az (egy ctr is körbe autózza), kényelmesnek nem kényelmes 4 fővel, de mégis van benne valami szép és különleges. a mazdának bejött a zoomzoom pr, ha az nincsen, szvsz fele ennyit se tudnak eladni belőle. meg hát ugye ehhez az is hozzá tartozik, hogy a sajtó semmit sem írt soha a fenntartási költségekről és a szervizelésről etc...
a nissannak pont hogy nem ilyen autót kéne csinálni, hanem visszatérni az 200sx felé.
de nem.
rádadásul a kibaszott rönó miatt már eleve úgy építenek autót, hogy abból előbb-utóbb rönó is lesz, vagy kell legyen, és ez kapásból behatárolja a játszó teret.. -
-
KMan
őstag
végre komoly konkurenst kaphat a Mazda RX-8
na ez az amit ebbol az autobol nem nezek ki. Nekem bejon az RX-8 bar nem ertem mi ertelme a hatso uleseknek de mind1. Kulfoldon egy csomot lattam belole mig 200sx-bol vagy 350z-bol egy darabot se. Ellenben egy csomo p11 es wp11 primerat. (ez gorogben volt) -
^Bundi^
őstag
-
Integra
titán
új accord most már szinte tuti turbós lesz..
a kérdés, hogy az awd milyen lesz.. -
KMan
őstag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
nem igazan..

-
KMan
őstag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
hat ez a kipu eleg erdekes..

-
yakuza.tora
addikt
És egy a sportosabb autók kedvelőinek is!

[link] -
yakuza.tora
addikt
Ez pedig az én kedvencem:

[link] -
KMan
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
gratulalok.
#121: van meg mit magolni asszem..
-
szatocs
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ez majdnem japán

-
mazda626
addikt
Sziasztok! Éngem a Mazda 626 1990-ig, Toyota Corolla GT 1986-os változata (AE86), Honda CRX 1989-ig, Nissan Silvia, Toyota MR2 1992-ig, Mitshubishi Lancer EVO érdekelne. Kérem, aki tud olyan linkeket ahol nagyfelbontású képek találhatók az autókról írjon!
Nagyon szépen köszönöm! -
Stalker-2572
veterán

-
szatocs
őstag
-
Dr. Ernő
tag
-
Integra
titán
szerény találkozó....

[link] -
Integra
titán
2008 jdm accord [link]
egyre inkább érzem, hogy jó lesz ez

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Ubuntu Linux
- Google Chrome
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
inkabb csak linkelem jobb a bekesseg 

itt van egy jo kis esettanulmany megeri atfutni, nem naprakesz de profi munka. 

![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/mitsubishi/lancer07pv//.gdata/gp_rss.jpg)