Aktív témák

• tocsa

senior tag

válasz CsendPenge #27 üzenetére

Miért lenne pszichiátriai eset.

Szerintem csak elege van azokból, akik az összes orvost lefikázzák. Gyakran hallok olyan véleményeket, ahol elmondanak pár rémtörténetet, majd végül kijelentik, hogy ilyen okok miatt ők sem mennek orvohoz. Meg hozzáteszik, hogy minden orvos ilyen.

Egyébként tényleg érdekes lenne kipróbálni: 48 órás folyamatos munka után (most egy aneszteziológusra gondolok: 8 óra meló + éjszakai ügyelet + 8 óra meló + mentőzés) reggel ismét elkezdeni a 8 óra melót. Vajon tényleg nem vétek-e hibát? Ha igen az az én hibám? Ha nem tetszik az, hogy van mindennek kockázata, akkor nyugodtan

tessék menni a táltosokhoz, csontkovácsokhoz, Gyurcsokokhoz, meg akupunktúrára, meg a manilai csodadoktrohoz. Azt csodálkozzon az ember ha mégis elpatkol. Meg alkalmazzunk népi gyógymódot, pl. hugyozzuk le a sebet, mer' az fertőtlenítti aztat. Meg persze az alkohol is fertőtlenít. Hajrá! Ezen kívül kenjük magunra a méreg drága Aloe Verát, rágjunk ginzeng gyökeret, együnk bifidusz esszenziszt, méregtelenítsük magunkat. Dohányozzunk nyugodtan. És ezek mellet még véletlenül se mozogjunk rendszeresen. Ezek után csodálkozzunk, ha egészségi problémáink vannak.

Nem láttam a műsort, de a mondottak alapján el tudom képzelni, és meg is van a véleményem róla. Többek között emiatt van, hogy tévén legfeljebb ismeretterjesztő vagy sport adásokat nézek. A topicnyitónak is az a javaslatom, hogy tegye ezt, mert a mai világ bromjaival már nem lehet mit kezdeni.

Köszönöm, hogy kiadhattam magamból a fáradt gőzt.

Üdv.

Aktív témák

Hirdetés