Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Hát, ez sajna ilyen formában megszünt a második részben, persze helyette bejött eléggé sok más dolog. Hivatalos leírás hiányában viszont max. tapasztalat alapján lehet... (pl.: az egyik leghasznosabb: fogsz egy pálcát (rod) és egy rugót (spring vagy mifene) és szépen a kettőt össze szereled. Ha ez megvan, akkor ezt szereled bele a fegyverbe, aminek a hatására megnő a tűzgyorsasága, vagyis egy lövés kevesebb pontba kerül) A szerelési dolgokat a következő képpen tudod csinálni: jobb gombbal kattintva a tárgyra előjön a tárgy belső inventory-ja. Max. 4 db cuccot tudsz valamire ráakasztani, feltéve, ha lehetséges, illetve két cucc nem üti egymást. (pl.: gránátvető vs. állvány) Általábban, ha a megnyitott tárgy inventory-nál megfogsz egy cuccot, akkor onnan látszik, hogy az az adott tárgy felhelyezhető-e (nem oda!
), hogy a nyitott tárgy inventory nem sötétedik be. Ja, ezzel kapcsolatban még annyit, valszeg ez egy benne maradt bug: ez nem minden esetben igaz! Próbálkozni kell, hogy rá tudod-e tenni a cuccot, vagy nem. Így jöttem rá én is a fent leírt combo-ra.
P.S.: ja, még egy bug: ha valamelyik embered csinál valami extra tevékenységet, tehát nem egy csapatba van rendelve (assigned in squad x), és úgy próbálod ''beszállítani'' egy autóba (helikopterrel még nem próbáltam), akkor többet nem tudod kiszállítani, ugyanis a kiszállási kisérletnél a játék hibaüzenet nélkül kilép!
(ja, beszálláskor meg valami idióta hibaüzit küld, hogy megpróbáltál törölni valami persistent group-ot) Megoldás: először rendeld egy csapatba az embered, majd onnan zavard be az autóba 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy a nyitott tárgy inventory nem sötétedik be. Ja, ezzel kapcsolatban még annyit, valszeg ez egy benne maradt bug: ez nem minden esetben igaz! Próbálkozni kell, hogy rá tudod-e tenni a cuccot, vagy nem. Így jöttem rá én is a fent leírt combo-ra.
(ja, beszálláskor meg valami idióta hibaüzit küld, hogy megpróbáltál törölni valami persistent group-ot) Megoldás: először rendeld egy csapatba az embered, majd onnan zavard be az autóba