- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
enwazze
tag
Aki esetleg tudna segíteni, hogy hogy lehet engedélyezni egy intel hd4000-ret, az szóljon. Biosban erre nincsen lehetőségem és szeretném ha a hd7650emmel együtt vagy felváltva dolgozna.
-
-
enwazze
tag
irigyellek
-
enwazze
tag
Az van, hogy amd-től mindent töröltem, az amd karit tiltottam is eszközkezelőbe...
Telepítéskor azt írja a hd4000res telepítő hogy a számítógépem nem felel meg a szoftver telepítéséhez szükséges előírt minimális követelményhez, szerintem ez azért van mert az AIDA még mindig azt írja hogy le van tiltva az integrál vga, ezt h lehetne feloldani? -
enwazze
tag
-
enwazze
tag
Sziasztok, szeretném kihasználi az Ivy bridge által nyújtott plussz lehetőségeket.
Az i3as prockómba van integrálva egy hd4000 ami szeretném ha együtt(vagy felváltva) dolgozna az ati hd7650-el.
Win 8 alatt a Virtu programával lenne erre képes agép, viszont az AIDA szerint tiltva van az integrált vga, így még az intel drivert sem, nem hogy a Virtut tudnám telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest