Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tikshow
addikt
válasz
enwazze
üzenetére
Lucid Virtu rá a megoldás, de nem valami hú de jó. Úgy kell használni, hogy a monitor közvetlenül az alaplapra van kötve és akkor amikor nem kell craft csak a HD4000-et használja amikor kell a D-VGA-t. Ha lapod nem támogatja a Lucid Virtut akkor nem fog menni sehogy nem.
-
válasz
enwazze
üzenetére
én nekem sikerült a virtut össze kapcsolni a 670-es karimmal 3dmark11-be 14000pontot dobottXD a játékok alatt is lehetett érezni, viszont volt olyan játék ami nem akart elindulni(letöröltem a virtut ment utána szépen) illetve a másik gond h volt olyan játék hogy hiába volt 160fps mikrolag volt mintha diavetitést néztem volna. Erre számíts. De viszont amin ment az elég jól ment.
-
ST05
őstag
-
ST05
őstag
válasz
enwazze
üzenetére
virtualizáció, az valami egészen más,
nekem ugy felment a virtu minden gond nélkül, hogy
elöbb: vga nélkül üzemeld be a hd4000-et ( mivel vga-val lehet eleve tiltja ai igpu-t)
majd ha megy a hd4000- driverével, minden ok, akkor be a vga. átkapcsol PCIE-re
fel az ati driver meg a virtu és jó lesz,
( win 7 nél nem mükdik egyébként a lekapcsolósdi csak win 8 nál ? )
JoolsNOS kollega úgy értette, nem mindig dolgoznak össze tökéletesen, sokszor lassitják egymást, és nem kevesebb ram miatt.
( nálam az elsö green virtu ugy müködött, ha vga.ra volt dugva a kép, akkor azt kellett beállitani mely programok használják a hd4000-et,
ha forditva az alaplapon van kivezetve a kép, akkor meg takarékosabb, ebben az esetben pedig azon programok vannak kijelölve ( illetve választható) amelyeket a vga-val akarunk hajtatni. -
JoolsNOS
veterán
válasz
enwazze
üzenetére
Ezzel én is szenvedtem egy darabig. Alaplapi cdről telepítsd fel az intel drivereket, és mintha biosban is engedélyezni kéne. Amúgy nekem abszolut nem jött be a virtu. Sokkal gyengébb volt a teljesítmény vele minden mint nélküle. Persze ha csak arra akarod, hogy addig a radeon kikapcsoljon annak lehet haszna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Padavan firmware
- Energiaital topic
- Ubuntu Linux
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest