Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz szijartg #3729 üzenetére
Vizhez csak k verzio... X79 ben a legkissebb sansz ugyan azt tudja, kicsit tobb l3 van benne, viszont azt nem venned eszre a mindennapokban, a quad ch sem szamodtevo! Asus, msi, es akar asrock, mind jo, kozepkat lapjaik egyarant jok, es csak a peztarca a hatar!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
haddent
addikt
válasz szijartg #3729 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam. Jelenlegi felállásban a 3820 szerintem gyengébbnek tekintendő, mint egy 3770k ami vízzel lesz hűtve. Szerintem többet ki tudsz hozni a 3770k -ból. Viszont ha tervezel majd fejlesztgetni, akkor a 2011 socket egy nagyon jó választás, hiszen ott van hova fejlődni egy 3820-ról ugye
Ezt kéne elsősorban figyelembe venni. Ha most megveszed, és utánna csak teljes konfig csere lesz megint, akkor sokkal jobb az 3770. Arról már nem is beszélve, hogy közel fele annyit fogyaszt
Egyébként itt láthatod a különbséget alapon, illetve azt hiszem <~10% OC -val.[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
válasz szijartg #4730 üzenetére
Álítsd be UEFI-ben hogy az XMP profillal fusson a ramod, akkor elméletileg 1600-on fog menni, az alsó képen látható időzítésekkel.
Ha otthon lennék megnézhetném pontosan hol is kell de emlékeim szerint vagy Advanced módban az AI Tweaker résznél van a Memory Frequency, vagy ott kell, vagy ugyanott a DRAM timing controls résznél.
Itt manuálisan is belőheted az általad linkelt képen az alsó cpu-z ablakban lévő XMP-1600 -ashoz tartozó időzítéseket. Annyin mennie kell simán, én még megkockáztatnám a Command Rate 1-re állítását is hátha bírja.Hőfokoknál pedig én a magok hőmérsékletét szoktam nézni.
[ Szerkesztve ]
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
daveoff
veterán
válasz szijartg #19327 üzenetére
Passzívan hûtve egyáltalán nem rosszak a hômérsékleteid, fôleg ebben a melegben. De ha van hozzá bátorságod, és biztos vagy a dolgodban szerintem vedd le a kupakot. Érdemes lenne, mert elég jó procit fogtál ki!
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- AMD Ryzen 5 3600 használt processzor eladó garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- Intel I7 6700k delid LGA1151
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest