Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Raidon #19320 üzenetére
Félreértettél. Nem mondtam rosszat az ASRockról, sőt. Annyira meg nem vagyok buta, hogy 1 alaplap alapján ítélkezzek. Kifogtam egy rosszat, annak se volt hatalmas baja, de idegesítő volt. Amúgy meg egy korrekt kis lap. Csupán annyi, hogy ASUS azért nem véletlenül ASUS. Kocsiknál szinte ugyan ez van. A célnak megfelel egy 20 éves opel is, de mégiscsak jobb egy vw/bmw/audi.
-
Raidon
őstag
válasz
Raidon #19320 üzenetére
Mondjuk az meg korabban volt mini atx es volt de semmi tamogatas nem volt a laphoz akkor nagyon megbantam hogy megvettem de tobbet nem offolok.
Vehettem volna ASUS-t is most korbeneztem normalis hutes a 30 ezres kategorian nincsen...
Persze tuti hogy nem suti meg a Proci
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest