Hirdetés
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rowboy
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #527 üzenetére
"nekem van diplomam, de itt nem er semmit sem(kozgaz/logisztika)..."
Főiskola vagy egyetem?
-
-
Rowboy
csendes tag
Naivan gondolkozva gondolom cserébe ők sem vihetik fel a barátjukat/nőjüket...én is kész vagyok ettől a diszkriminálástól. Esetleg a páromat mint a húgomat mutatom be
A másik nagy kedvencem a "professional couple". Ha az ember nem egyedülálló vagy nem agysebész házaspár, már mehet is az utcára aludni
yash: én csak daft-ot nézem időnként, de volt olyan (számoltam), hogy 20 hirdetésből 18 "no couples please" v. "suits a single XY" volt a vége. 2 idegen egy szobába nemtom miért jobb, mint egy pár, ez a kérdés. Oda vannak szögelve az ágyak, és nehogy fölszedjem a parkettával együtt, vagy mi?
-
Rowboy
csendes tag
Lehet, az a gond a Draft.ie-vel, hogy a DAFT.ie!!!
-
Rowboy
csendes tag
Minél inkább közelebb a kiutazás, annál jobban pörögnek az események, még a fórumon is!
Kis csillapítónak: láttátok már, mivel indulnak az euróvízióson? -
Rowboy
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #173 üzenetére
Jól jöhet az elején, mert legalább testközelből megismerem a várost meg a "zuccákat"
-
Rowboy
csendes tag
Múlt heti Figyelőt olvasta valaki? Volt benne egy cikk Írországról, konkrétabban a lengyel munkavállalók életéről, de eléggé negatív képet festett. Mondjuk ez egy dolog, de azt kijelenteni, hogy szinte csak nyelvtudással rendelkező, kétkezi munkásokra van szükség, eléggé megdöbbentő volt számomra. Azért remélem lesz/mrad még valami szaftos értelmiségi állás is, mire kiutazok!
-
Rowboy
csendes tag
válasz
Fortissimus #61 üzenetére
De jó valakinek!
Ha használsz Google earth-öt, esetleg linkelhetnél egy képet a szállásodról.
-
Rowboy
csendes tag
Ez tényleg jól hangzik! Akkor valószínű tényleg komolyan veszik a sportot, már a keresésnél is látszott, beírtam hogy Trinity vs UCD, és 90%-ban csak sportesemények jöttek be, box, evezés, foci stb...
Az evezés érdekelne is, abból lehúztam (szó szerint
) itthon pár évet.
Igazából posztgraduális képzés érdekel, most végzem a 4. évet pszichológia szakon, és jó lenne kicsit irányítani, hova sodorjon az életIgazából még be kell mennem az egyetemre megbeszélni valami illetékessel, hogy milyen ösztöndíjak vannak, diplomám minek fogadják el, stb., szóval még nagyon az elején vagyok. De jó lenne, ha összejönne, mert szerintem annak lenne értelme, ha az egyetem alatt tanulnám meg az ''élőnyelvet''.
-
Rowboy
csendes tag
Csak ezért gondolom (a lenti linket egyszerűsítve):
Ranking (2003 in brackets)
1 (1) Trinity College Dublin 569
2 (4) Dublin City University 556
3 (3) University College Cork 533
4 (2) University College Dublin 519
[link]
Találtam egy ilyet is:
''There are seven universities in the Republic of Ireland. The University of Dublin, Trinity College, founded in 1592, is the oldest university in Ireland. The National University of Ireland (NUI) is a federal university with four constituent universities: National University of Ireland, Galway; National University of Ireland, Maynooth; University College Cork; and University College Dublin. NUI also has a number of recognised colleges, including the Royal College of Surgeons in Ireland. Our two newest universities, founded in 1989, are the University of Limerick and Dublin City University.''
[link]
Remélem nem érted félre ''túlbuzgóságomat'', csak én is szeretnék kimenni tanulni, gondoltam megvitatjuk a dolgokatÜdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Micro Four Thirds
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Formula-1
- iPad topik
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest