Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
Fortissimus #306 üzenetére
Hát, most nagyon úgy néz ki, hogy pár hét múlva lesz felvétel, az egyik srác el akar menni tőlünk és ő full-time-os pincér. Amúgy most vagyunk 6-an, de nyárra fel fog menni ez a létszám állítólag 13-ra (a szezon miatt), tehát ha gáz lenne, azért szerintem nálunk majd találnál melót. Amúgy ENNIS-ben vunk, Woodstock hotel. www.dghotels.com
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
Fortissimus #303 üzenetére
A szállodában ahol dolgozom, ingyenes nyilvános a hotspot, most is arról írok pl. Eircom ez is. Meteor-nak tuti van 3G-s szolgáltatása, én t-mobile-ról azon roamingolok GPRS-szel.
Egyébként kurvára fáj a talpam, ez a felszolgálás igen lábat sanyargató meló. De legalább ingyen zabálhatom a 4 csillagos kajákat limit nélkülLovely, ahogy íreknél mondanák
Amúgy úgy esznek, mint az állatok, bazeg látnotok kéne, mit hagynak maguk után az asztalon, de leginkább a földön... ma egy fickó annyit ivott, az étterem ajtajának kellős közepére behányt... no comment, és azt mondják, voltak nagyobb cifraságok (nekem elmondták
)
Amúgy nagyon laza itt az élet, pénz van dögivel, csak melózni kell, mint a barom, de amúgy kurvajó! Beléptetőrendszer példa: nem ám kártyás... kézlenyomatleolvasásÍgy mérik a munkaóráidat.. állat mi? Na ezért van, hogy magyarország 30 évvel le van maradva, a pénz modern világot teremt... vannak itt még más furcsaságok is, amiket szokni kell, de alapvetően frankó ország! Ajánlom mindenkinek!
-
Balinov
titán
válasz
Fortissimus #303 üzenetére
Köszi az infókat!
Nekem a vodka itthon se a kedvencem.
-
Balinov
titán
válasz
Fortissimus #301 üzenetére
kösszönöm szépen az infót! Még egy kérdés: prepaid mit érdemes venni,melyik szolgáltató sim-jét? Ha nincs túlságosan sok nyilvános hotspot kellhet valami 3G csomag is a telefonhoz,hogy tudjak sky-olni,msn-elni róla.
Laci: ez hasznos infó,mindjárt át is olvasom!
-
Balinov
titán
válasz
Fortissimus #283 üzenetére
ja,ez gromek és a szigorúság is megérthető .Már ki is néztünk egy-egy Travelite közepes bőröndöt,ami elég könnyű (~3,5kls katalógus szerint) nem is néz ki rosszul,nameg nem huszonharminconnegyven rúpia,hanem emberközeli tizenegynehány Mátyáskirályba fáj.
-
Balinov
titán
válasz
Fortissimus #279 üzenetére
Köszi az infókat!
Nekem - győri lévén - kézenfekvőbb Schwechat vagy Pozsony,azzal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Voltam a sármelléki reptér környékén is,mikor tavaly Hévízen nyaraltunk,de oda Győrből lejutni nem egyszerű a szar utak miatt.Tapasztalatod szerint mennyire nézik szigoúan méretet és súlyt a kézipoggyásznál ill. a 15,- kls súlyú bőröndnél?
-
Balinov
titán
válasz
Fortissimus #277 üzenetére
az igen!
milyenek a tapasztalataid a RyanAir-rel? Gondolom nem először repülsz,ezért ha nem bánod, megkérdezném,hogy amit lehet venni biztosítás az csak a repülés időtartamára vonatkozik,vagy a check-in/out között is,mindenre,kézi ill. rendes poggyászostól? megér az tizensok eurót/fő? Ferihegyről szoktál repülni?
-
Balinov
titán
válasz
Fortissimus #269 üzenetére
mivel jössz?
Hozzám hasonló, felsőfokú OKJ-s képesítést szerzetteknek most kaptam egy tutinak látszó tippet: akinek felsőfokú OKJ-s papírja van,az kb a kinti Diploma-nak felel meg. Kint élőktől kérdezném tisztelettel,mi a véleményük a meghatározással kapcsoaltban? Körbekérdezhetnétek az ismiket is.
sh1n0b1: t-2! Drukkolok!
-
babacsillag
csendes tag
válasz
Fortissimus #250 üzenetére
tax.ie oldalon rogton az igenylessel nyit, de ido szukeben nem tudom megnezni bovebben. 330 eurot ir, 4 ev utan 1138 eurot. 3 eve nem volta hatarido, ahogy koltoztem, bejelentettem. Bocsanat, hogy ilyen felszines infot tudok most csak kuldeni.Vagyis last four year igazabol.
-
Balinov
titán
válasz
Fortissimus #226 üzenetére
Hi, Fortissimus!
Ha nem teher,megkérdeznéd munkatársadat,hogy hol lehet erről a munka mellett is ingyenes nyelvtanfolyamról bővebb infót találni?
Páromat szeretném ezzel megnyugtatni,mert míg én nagyjából biztos nyelvtudással bírok ő kevesebbet is tanulta,nem is gyakorolta ill. édes szíve ráadásul még nem is biztos abba,amit egyébként jól tud.
Ill. még egy kérdés,ha nem veszed zokon, ezekről a "sokfele rovid tanfolyam is amit pici penzbol meglehet csinalni" tanfolyamról is szívesen vennék,vennénk bővebb infót a topik keretein belül.
Köszi
Balinov -
Balinov
titán
válasz
Fortissimus #113 üzenetére
üdv,Simán elmennék akár most is,de télvége/tavasz eleje előtt tuti nem tudunk kimenni párommal
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #115 üzenetére
az nincs tul kozel hozzam.
a srac elvileg a heten jon ki valamikor, kb hetvege fele szerintem.
egy probat meger.
a szamot amit adtal az a gyar szama? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #113 üzenetére
hi.
merre van a dell gyara?
marmint irorszagon belul
egyik haverom ki akar jonni melozni es kene neki vami munka -
Balinov
titán
válasz
Fortissimus #111 üzenetére
biztos az Ace Ventura a kedvence...meg tudja a tételt,hogy mit kell csinálni,mkor a gázbölöndében nem glinyál a glenyó.
Viccet félretéve,köszi a visszajelzést.SZtem ebben az esetben is ,mint megannyi más témában, egypár esetből nem lehet messzemenő,áltanánosító következtetést levonni.
Fortissimus,te mióta vagy kint és mit csinálsz,melózol jelenleg? -
kraftxld
félisten
válasz
Fortissimus #108 üzenetére
Lehet, hogy dolgozni kellett
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #100 üzenetére
csak ha nagyn meg akarnak szivatni akkor akar le is foglalhatjak a kocsidat.. asztan talan kivalthatod par ezresert..
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #97 üzenetére
jah, nem leanyalom.
raadasul ha mar odaersz hogy vehetnel kocsit akkor elkezded ra sokallni a fenntartasi koltsegeket. foleg a biztositast.. eleg durva, es nem biztos hogy lesz kedved 2havi sporolt penzedet elkolteni csak biztositasra...
persze az irek duplaanyyit keresnek mint mi altalaban szal abbol mar nem gaz annyira. kerdes hogy mennyi ideig tervezi az ember. a biztositasnal meg az a fo agyrem hogy nevre szolo. szal otthon gond nelkul vezetheted haverod kocsijat. ez kene ide is, mer igy ha ketten harman hasznaljatok akkor mar turheto a dolog. de igy.... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #95 üzenetére
alapanyagellatast csinalok vmelyik fozoustnek. ilyen bazinagyok vannak. kb 5000 literesek siman szerintem. de lehet majd megkerdem mekkorak holnap
szoszokat, koreteket foznek bennuk.
egypar tonna cucc belejukfer siman
amugy mar minden gyaregysegben dolgoztam a 4 honap alatt.
szal nekem is ismerosek ezek az alldogalos temak. majd megszokod.
nekem eloszor meg raadasul fullra be is dagadt a bokam tole, fasli ezerrel meg deep hot spray oszt rendbejott egy masfel het alatt kb.
mosmegmar nemgond. a borkemenyedesek is mevannak szal mar minden oke. eloszor azis gaz volt mig kialakult
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #93 üzenetére
meg sehogy mert kaptam a gyarban egy jobb munkat kicsit jobb penzert es egyenlore maradok, meg 3 het van a szerzodesembol utanna meglatjuk hogyan tovabb, ha lehet akkor maradok, mert itt most biztosnak latszik a havi 1000 euro megtakaritas, az meg mar nem olyan rossz, igaz lehet ennel tobbet is osszehozni, de majd 3 het mulva meglatjuk mi lesz addig elvagyok, mert ez normalisabb melonak tunik eddig mint az elozo
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #91 üzenetére
meg nincs, de lesz.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #89 üzenetére
cegen belul jelentkeztem irodai munkara. elemezni kell a piacokat, trendeket, uj termek bevezetese. meg sok minden mas.
de ha nem kapom akkor lehet jovo het utan atmegyek az epittoiparba.. most ugyis eleg keveset keresek es lehet lesz most lehetosegem ra hogy valtsak. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #86 üzenetére
angoloknal szvsz ugyanez van.
hozza kell szokni.
a bag-on nem tud mit elharapni, szal ha hallasz ilyesmit akkor biztos azzal akarnak valamit -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #84 üzenetére
szerintem jól nyomják az angolt, semmi gáz nincs vele..
itt is normálisan meg tudsz tanulni...
ha azt veszed magyarországon is elég sok helyen létezik ilyen, szögöd fölött röpül a bötmön
meg hasonlók -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #78 üzenetére
melod van már?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #78 üzenetére
mindenhol elofordulnak hibak..
szerencsere nekem siman ment az elejen minden -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #74 üzenetére
eleg erdekes, errefele minden masodik kocsi az..
nagyon sok a4es audi a tobbi meg japan, elvetve egyket opel vagy vauxhall
az 5os bmw-k kivetel nelkul m-es optikai csomaggal vannak, de lehet te eszre se veszed a kulonbseget a sima es az M5 kozotta4 es S optikaval megaldott a4 kozott se biztos
a japanoknal meg mar nehez nem eszrevenni a bazinagy spoilereket. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #72 üzenetére
csak egy erdekesseg: Irorszagban van a legtobb optikai tunningos auto europaban szerintem.
-
jootomy
tag
válasz
Fortissimus #68 üzenetére
ennek majd én is utána nézek, ha oda kerül a sor, hogy utazom
-
Bubee82
őstag
válasz
Dehogyis! Pont ellenkezőleg. Örülök neki h ilyen jó áron van.
-
jootomy
tag
válasz
ezt azért még ellehet viselni ennyi pénzért
-
Bubee82
őstag
válasz
Fortissimus #66 üzenetére
Az durva.
Hol vetted és mennyivel az indulás előtt? -
Bubee82
őstag
válasz
Fortissimus #58 üzenetére
Mennyi volt a repjegyed?
-
Rowboy
csendes tag
válasz
Fortissimus #61 üzenetére
De jó valakinek!
Ha használsz Google earth-öt, esetleg linkelhetnél egy képet a szállásodról.
-
jootomy
tag
válasz
Fortissimus #61 üzenetére
biztos nagyon szép
mondjuk Dublinhoz nincs vmi közel, de ha kijutok akkor bizti lmegyek egy városnézésre
-
jootomy
tag
válasz
Fortissimus #58 üzenetére
nézegettem képeket a városról és sztem nagyon szép hely! mondjuk egész Írország gyönyörű
-
Bubee82
őstag
válasz
Fortissimus #33 üzenetére
értelmesebb réteg már lehet konkurencia
Miért, van ilyen közöttük? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #22 üzenetére
''kepezz'' magadnak tartalekot (euroban hozd majd ki
)
minnel tobbel jossz ki annal nagyobb eselyekkel indulsz, mivel tovabb fent tudod magad tartani, ha esetleg nem kapnal melot. meg merulj bele az iranyirorszag.com-ba.
meg a repjegyet se felejtsd el -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #18 üzenetére
csalasok
a Bubbenak mentmivel a gyuros topicbol jottunk:d szal a nemigazan korrekt kajakat hivjuk annak.. hamburger pizza, szalonna.. kenyer, kifli, tej,stb nem sorolom fel mindet.. nem ide tartozik..
az angol az itt nagyon gyorsan feljodik. legalabbis a beszeded gyorsan osszeall hogy ugy mondjam.. kb azt a szintet ered el egy honap alatt beszedben mint amit most leirva megertesz.. szal ha nyokogsz meg egy kicsit, akkor az kb oda fog fejlodni mint az szovegertesed.
remelem nem volt tul erthetetlen
errefele is van sok lengyel, asszem 200.000 van az orszagban, szal jut mindenfelede itt eleg sok az orosz, lett, litvan es eszt is. talan meg tobben is vannak..
ugyhogy en mar el is kezdtem tanulni az oroszt.. mivel logisztikus vagyok ezert ha egyszer majd hazamegyek a gy. feri bukasa utan akkor jol johet ha lesz egy perfekt orosz nyelvtudasom is. ebben a szakmaban sokat er szerintem mar. mert mindenki az angolt es a nemetet erolteti.. de majd kiderul, annyira nem torom magam azert
nah mit erdemes kihozni? inkabb azt mondom hogy en mit hozok magammal vissza ha hazamegyek.. sok fuszert. nekem a hazai izek hianyoztak a konyhabaol, de vegulis egy honapon belul kaptam utanpotlast otthonrol igy egyenlore nincs gazlegkozelebb meg nagyon bekeszulok
jah meg egyre fontosabb nekik a nyelvtudas, mert ugye sokan jottek mar ki es elkezdtek valogatni szepen.. eletkor alapjan is, meg nyelvet se art ha vagod.
tavaly osszel jottem amugy. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fortissimus #7 üzenetére
legfontosabb hogy mielobb talalj munkat. aztan fontos a nyelvtudas.. mert eleg sokan jottek mar ide a volt keleti blokkbol ugyhogy lassan elkezdtek szelektalni itt is. meg hogy legyen eleg tartalekod amig nincs melo..
kb ezekre kell ugyelni a legjobban.
nagyvarosokban tobb a lehetoseg de az alberlet is dragabb. bulizas meg kocsmazas rohadt draga.. majdhogynem felejtos.. inkabb a privat partik jobbak
anyagilag is, meg szerintem amugy is.
vmi konkretabb kerdes? -
Bubee82
őstag
válasz
Fortissimus #8 üzenetére
De van vki. BÁnutrition
Majd ideirányítom
Mellesleg én is és a baránőm is készülünk oda nyárra. Remélem összejön a dolog
Ja és: [link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Fortissimus
őstag
válasz
Fortissimus #7 üzenetére
felfel
senki sincs írbe mostanság??
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Automata kávégépek
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest