Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
aktív tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Olyan hogy 3GS csak az Iphone-oknál van. Ipod Touchoknál az igazi 3. generációsoknak (32, 64GB) új, sokkal gyorsabb CPU, és GPU-ja, és 2x annyi RAM-ja van. Ez meglátszódik a játékok betöltődési idején, és vannak olyan játékok amelyek csak az igazi 3. generációs Ipodokon futnak normális sebességgel, és ilyenekből csak egyre több lesz (pl : az Itunesból ingyenes letölthető Alpine Crawler nevű játéknál oda van írva hogy optimized for Iphone 3GS or Ipod Touch 3rd gen for smooth gameplay at 60FPS), nézd meg ezt a két videót :
http://www.youtube.com/watch?v=MTMMQMIV2A4&
http://www.youtube.com/watch?v=IGKrjGeraFE
Tehát mindenképp csak a legújabb Ipodot érdemes venni, használtan 50K, újonnan 70K-ért lehet venni.
-
Gordiann
őstag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
kevered az iphone-nal. abból van 3g és 3gs.
ipod touch -nál 2.gen és 3.gen van. (2G és 3G). a 8gb-os 3G olyan mint a 2G. Viszont a 32 és 64GB-os 3G gyorsabb/jobb, mint a 8GB-os 3G.így összefoglalva. én megvárnám a jövő hétfőt a helyedben, hátha bemutatnak új ipod touchot. ha nem ,akkor 32gb-os 3G éri meg, de nekem pl. 8gb-os 3g van, tök jó ez is, ha nincs több pénzed.

Szerk:: egyébként elvittem szervívbe a kijelző csíkozás miatt. szó nélkül bevették, de mondták ők is, hogy ilyet még nem láttak ők sem, majd értesítenek pár nap múlva.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Akciókamerák
- PH! Darts
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest