Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCartman
őstag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
akkor büszke lehetesz magadra, végülis minden annyit ér amennyit adnak érte , csak találnod kell pár madarat akit átbszhatsz.
amúgy nem is értem az okfejtésed , nem tudtad mit veszel , mert rögtön megjelenés után vetted meg , te magad írtad akkor nem értem minek kapálózol.ezzel a 35ezres különbözettel jössz több helyen , ezt sem értem.
akár árgépbe beírva a két 32 Gbos generációt , 5-10 ezer Ftos árkülönbséget találsz.elhiszed , hogy megér valakinek ennyit a jobb támogatottság (3Gt hamarabb teszi a polcra az Apple) , a kamera , mikrofon , hosszabb üzemidő, gyorsabb hardver , tűéles kijelző?
igazából sajnálom , hogy a haverok beégettek vele a 'party-ba'
, úgy tűnik ez tényleg nem neked való 'kishaver'. 
bocs csak aki ilyeneket ír azt valahogy nem tudom komolyan venni.

-
Palika71
őstag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Nem nagyon kedvelem, ha le "okostojásoznak".
Annál is inkább, mert Te írtál hülyeséget:"Nekem amire kellett volna:
Hogy egy tájképet szépen fotózzon, partyba elfogadható képet csináljon. És szöveget be tudjak vele fényképezni.Mindhárom elvárásomban elbukott:"
Ennyit írtál, nem többet.
Erre: Fényképező. 20k. -
Jim-Y
veterán
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Szia
1. nem ISP hanem IPS, és annak, hogy IPS semmi köze a retina display megnevezéshez. Az IPS minőségibb panel a TN-nél és sokkal jobbak a betekintési szögei, valamint szebbek a szinei. A "Retina Display" marketing szöveget azért aggatták ezekre a lejátszókra, mert a felbontása 960x640-es ami szerintük már elég ahhoz, hogy az emberi szem ne láthassa pixelesnek 'semmilyen körülmények között'

Én voltam az aki nem a kamera miatt vette, nekem sokkal többet számított, hogy telefonok mp4-ek terén ez az etalon, tetszik-nem tetszik ,ez van. Az A4-es lapka 1Ghz-en jól ketyeg, másik ilyen nincs, a kijelző nagyon szép -nekem sokat számít netezés közben- nem kell zoomolnom szinte semmit. És itt ki is lyukadtam ahhoz ami miatt vettem. Mp3 / net. Igazán nem élvezem az ilyen játékokat amiket az ipodok nyújthatnak nekem, de az irodai alkalmazások,wifi, filmek már inkább

Még mindig úgy gondolom, hogy csak magadat okolhatod, hogy nem azt kaptad amit vártál... nem mondom, hogy nem lenne jobb egy 5mp-es kamera benne,de nincs és ezzel tisztában is kell lenni. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, úgy tűnik ez tényleg nem neked való 'kishaver'.