- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Szerintem sima netezéshez,nem lesz szükség 20-30megára,mert normális torrent kliens még úgysincs,így nagy adatmennyiséget nem fogsz tölteni....zenét,meg filmet nem tudsz szerintem letölteni úgy,hogy meg is tudd hallgatni...csak podcast-et tudsz wifi-n keresztül...nekem nem volt még gondom a wifi sebességével.
MSN kliensnek a legjobb talán a fring amit ajánlhatok JB nélkül. meg amúgy is
(nekem van JB és mégis ezt használom,márha használom...havi 1szer kb.) -
Davey7
senior tag
Van olyan aki nézett már egy klippnél hosszabb hangvételű videót a touch-on?
én a múltkor szedtem le a wall-e-t próbaként(másfél óra),de sztem hülyeség a touchon nézni -
Davey7
senior tag
Ez első kérdésedre a válasz: Doc,pdf fájlokat többfajta progival is meg tudsz jeleníteni...(én az air sharing-et használom) ezeknek a felmásolásához kell a wifi.
Zenemásolással kapcs.: sztem csak egyszer másolja át,mert a playlist-ek csak logikai dolgok...csak megmutatják a számok helyét. De én manuálisan rakom rá a számokat és semmilyen playlist-et nem használok....
-
-
Davey7
senior tag
válasz
Barett 50cal #2040 üzenetére
Ez relatív...attól függ,hogy ki mire használja...
Nekem pl. maximálisan bevált... -
Davey7
senior tag
válasz
vizcsap #1959 üzenetére
Én is AKG k324p-vel használom és tökéletes!
És szerintem csak iTunes-al tudsz zenéket rakni rá vagyis hivatalosan! Ott beállítod,h manuálisan tudd rátenni őket és akkor csak odahúzod ami kell...nem fog összekeveredni az iphone és a touch zenéje!Programokat tehetsz fel amíg nincs JB csak ingyenes Appstore-os progikat... Az iTunes regisztráció lehet ingyen is! Nézd meg az itouch.hu-t ott le van írva részletesen. (én is így használom)
-
Davey7
senior tag
válasz
AbsinthexD #1927 üzenetére
Nagyon sokan használják a plaringo-t(én is nagyritkán),meg ot az IM+ ! ezek mind app store-os progik.
-
Davey7
senior tag
válasz
Phillby #1910 üzenetére
olyan nincs itt,hogy 2G és 3G...első és második gen. van még csak eddig...és a hangszóró,méret és ár különbségek vannak főként!
hol kapsz a legolcsóbban? csomó webshop van! csak annyit tudok mondani,hogy olvass vissza!!!! és ez az első kérdésre is érvényes! szerintem megtalálod a választ! -
Davey7
senior tag
2.1 óta eléggé meghülyült az artwork-öm...szinte az összes zenét újra kellett raknom
remélem abbahagyja...
-
Davey7
senior tag
Van egy problémám! Van egy jópár album a touch-on és mindegyiknél megjeleníti a borítót,de van egy album aminél cower flow nézetben nem. A probléma az,hogy eddig megjelenítette...Szóval mikor felraktam az albumot és beállítottam (kb. 2hete) akkor rendesen működött,most pedig nem... Megpróbáltam megint beállítani,de semmi... Mitől lehet ez???
Egy másik: egyik albumnál megjeleneik a borító,de a 7edik számnál csak félig tölti be a képet,de a 8-adiknál már megint jó
Szórakozik velem.
-
Davey7
senior tag
na felraktam a JB-zett 2.1-et. És megy minden,mennek a cracked app-ok is! de ha újat akarok telepíteni akkor már az új 'mobileinstallation' fájt kell feltennem?
THX itouch.hu!
-
Davey7
senior tag
A pixmania-ról van külön topic és ott lehet érdességeket olvasni!!! Én tőlük akartam hangfalakat rendelni,de aztán elvetettem az ötletet.
-
Davey7
senior tag
Ha fel vagyok iratkozva egy podcast-ra és megjelenik egy új rész amit az iTunes ugye letölt automatikusan,akkor az sync segítségével kerül fel az ipod-ra?vagy manuálisan kellene áttennem?
-
Davey7
senior tag
megéri feltenni az iTunes 8-at??? Mert most ajánlotta fel a frissítést...Megmaradnak a beállításaim???
Kérem aki feltette válaszoljon,mert akkor felfrissítek most! -
Davey7
senior tag
én hasnzáltan vettem és még rajta volt a fólia...és még mindíg rajta van
lehetőség szerint nem is fogom leszedni. Meg beletettem egy newyorker-ben kapott napszemüvegtokba(ilyen műszálas vagy miylen,de nem karcol...kicsit nagy,kicsit böte,de arra jó,hogy megvédje.
-
Davey7
senior tag
hát igen...most bosszankodhatnak az eladók
én úgy érzem,hogy jól elleszek a régivel is...nagyon-nagyon változás már nem megy végbe... Az új lekerekítettebb forba hajaz az iphone 3G-re,de nem rossz...
a nano viszont nem tetszik annyira...a 3gen. jobb volt szvsz.
-
Davey7
senior tag
na nem sokat változott a touch:
19:32 - Új iPod touch: az Apple bemutatta az új iPod touch készüléket.
19:33 - Vékonyabb, mint az előde. Azonos 3.5 collos kijelző. 802.11 b/g, beépített hangszóró, hangerő gombok az oldalán, Genius "playlistek", gyorsulás-érzékelő.
19:36 - Nike + iPod: ezt is beépítették az iPod touch-ba.
19:36 - Az App Store már 62 országban érhető el. 60 nap alatt több mint 100 millió alkalmazást töltöttek le.
19:40 - Phil Schiller néhány játékot mutat be az iPod touch-on: Spore Origins, Real Soccer 2009, Need For Speed: Undercover. A Real Soccer 2009 közben, a kijelző alján extra "nyomógombok" jelennek meg.
19:46 - Akku: 36 órányi zenehallgatás, 6 óra videó.
19:46 - USA árak: 8GB - 229 USD, 16GB - 299 USD, 32GB - 399 USDde lehet,hogy megérte volna várni a vásárlásommal egy kicsit,mert én 45ért vettem használtan...viszont most biztos lejjebb mennek az árak.
eddig nem volt benne b/g-s szabvány? Mi az a nike+ipod?
Ebből ami jó az a picivel jobb akksi idő,meg a hangerő gombok...Az,hogy vékonyabb,meg nem nyom nagyon,mert szerintem az 1gen. is elég vékony...
-
Davey7
senior tag
hol tudom kikapcsolni az auto backup-ot???
itt kikapcsoltam: edit-preferences-syncing-disable automatic....,igaz,hogy ez csak az aouto sync -
Davey7
senior tag
Ma kipróbáltam a touch-ot öcsém 1400Ft-os canyon fejhallgatójával(amit pc-hez vett a mikrofon miatt) és százszorta jobb mint az ipod füles életteliek voltak a mélyek benne...én ahhoz képest az ipod fülesében semmi mélyet nem hallok...ez elszomorító
Ki milyen fülessel használja? Mivel lenne érdemes,amellyel t�isztán hallom a mélyeket,de azért a magas és a közepes hangok sem vesznek el?
-
Davey7
senior tag
Olyat el tudok valahogy érni,hogy fut egy játék és ne annak a zenéja hanem a sajátom menjen? Mert mostanában ráfüggtem a hold'em-re,de idegesít,hogy amíg játszok végig az az uncsi zene megy...
Megpróbáltam,hogy kikapcsolom a zenét a menüjében de úgy sem volt jó... -
Davey7
senior tag
válasz
xedamin #1696 üzenetére
Annyit tényleg megéri várni,de szerintem 2-3 hónap míg hivatalosan kifutnak a "régiek"...
A touch-on amúgy sok változás nem fog végbemenni,mert a home gomb és a 3,5"-ös kijelző tuti megmarad ami az egész előlapot elfoglalja...csak az árán és a hátlapon tudnak valamit fabrikálni...kíváncsi vagyok,hogy a könnyen karcolódó hátlapot lecserélik e...
-
Davey7
senior tag
válasz
thingol #1681 üzenetére
akkor ha meglesz a routerem ezt fogom használni!
xedamin: ezek nagyon alap kérdések és ezekre megtalálod a válszat akár itt a fórumban akár tesztekben. keresgélj(google). Ami itt van teszt a PH!-n az is jó,meg találsz blogbejegyzéseket a logout-ban! Én azokat mindet elolvastam és ezek minimalizálták az ilyen kérdéseim számát!
-
Davey7
senior tag
Aki már esetleg próbálta a teleport vagy a mocha vnc alkalmazásokat az megosztaná,hogy a kettő közül melyik a jobb? Mert akkor azt állítom be!
Más: kinek menyit bír az akksija? Az normális,hogy 2óra zene,pár perc net és kb. 2 óra játéktól lemerül? nem kapcsoltam ki,csak a kijelzőt a holtidőben.
-
Davey7
senior tag
válasz
xedamin #1676 üzenetére
Semmiképp ne vedd a pixmániától! Én a múlt héten vettem használtan,de nagyon pofás cucc.
Én jót még nem hallottam erről az üzletről! Én is itt akartam venni hangfalat,de lebeszéltek róla. Nézz be a pixmania topikba!Magyar nyelvet lehet rátenni,de nem sok értelme van. Nagyon alap angollal is el lehet a készülékben igazodni,gyerekjáték az egész. A jb-ért nem kell fizetni!
Nézz fel az itouch.hu-ra,mert ott elég sok mindent megtalálsz! -
Davey7
senior tag
Engem az érdekelne,hogy ha az iTunes-ban egy adott albumhoz beállítok EQ-t akkor az az iPod-on úgy lesz alkalmazva?
Amelyiknél beállítottam annál nem is tudok állítani az ipod-on amelyiknél pedig nem állítottam semmit annál tudom változtatni.
Azért érdekelne,mert vannak rock,rap, house zenék az ipod-omon és ha így meg lehet csinálni, iTunes-on keresztül az EQ-t akkor nem kell a különböző zenéknél mindig állítgatni a kütyün.
Légyszi aki meg tud erősíteni ebben,hogy így van az válaszoljon!
-
Davey7
senior tag
Nem lehet valahogy megoldani,hogy valahonnan az appstore-os alkalmazások közül törve feltegyek valamit? Kellene póker játék (a texas holdem jó lenne,de drága) ,de nemtudom,hogyan tudnám megszerezni...
-
Davey7
senior tag
istyle boltban kapsz! Én szerdán néztem a westend-ben tokokat...invisible shield Szerintem ez a legjobb tok és itt nagyon jó árban van,de én nem akartam kiadni ennyit. Most egy napszemüveg szütyűjében van. Az anyaga olyan ami nem karcolja és ez szerintem jó is lesz nekem.
Vagy még megpróbálok venni ilyen szemüvegtörlő anyagot és abból varrni egy ilyen kis tokot neki. Az lenne a legjobb és az nem 4500ft lenne.
-
Davey7
senior tag
cydia-bol telepitett app-ot hogyan tudok torolni? Mert nem megy ugy mint az appstore-osoknal.
-
Davey7
senior tag
Az installert,hogy lehet beüzemelni? Frissiítettem,meg felraktam a communities dolgot is és még mindig semmi...Kell valami különleges beállítást alkalmazni?
-
Davey7
senior tag
Azt hogyan lehet megcsinálni,hogy az ipod-ról is tudjak képet törölni,ne pedig csak a szinkronizálás során a könyvtárból kelljen eltávolítanom.
A 2.0-ás szofton ami rajta volt volt alul egy kis kuka jel. Ma mióta frissítettem a jb-zett 2.0.2-re nincs ott.
-
Davey7
senior tag
a 2.0.2 jailbreak-et elvégezhetem sima 2.0-ról?
-
Davey7
senior tag
Megvettem a touch-om! Miért van az,hogy csatlakoztatom a géphez és az itunes semmit sem csinál?
-
Davey7
senior tag
Szerintetek,ha beleteszem egy jobb minőségű zokniba akkor nem fog nagyon karcolódni?
Mert a szilikon tok miatt nehéz kihúzni a zsebből,a kristálytok,meg olyan kockának néz ki. Nem igazán tetszenekKi milyen tokot használ vagy ajánl?
-
Davey7
senior tag
Úgy néz ki,hogy csütörtökön meg lesz a touch-om!
Olyat mivel lehet csinálni,hogy a kijelzőről képet készít a teló és azt berakja a fotók közé? Mert pl Gmaps-nál jól jönne. Mert le tudnám fotózni a térkép 1-1 részét ami épp kell.
-
Davey7
senior tag
Lehet ezt usb "mass storage" módban használni? Tehát,hogy úgy lássa a win. mint egy adathordozót!
Képeket és videókat is az itunes-al lehet majd rátenni?
-
Davey7
senior tag
válasz
dzsordzsi #1574 üzenetére
Hogy kapok? Ott is van függetlenül mint olaszban? én úgy tudtam,hogy ott csak at&t-s előfizuval lehet venni.
Az jó,hogy kint olcsón és úgy megveszem,de a határnál több mint valószínű,hogy felnyitják az ilyen nagyobb értékű csomagokat...én pedig ezt nem szeretném.ladlac:Ahogy néztem még a hátulja is szinte karcmentes,de szerintem jövőhéten felmegyek pestre és megnézem személyesen és ha úgy van meg is veszem. És mivel még 3/4 év gari van rá ezért is hajlok e felé,mert azért az nem kevés és 45öt megér egy 8Gb-os,ami nekem pont elég....Te mennyiért vetted a 16gigásat?
-
Davey7
senior tag
A legjobb az invisible shield lenne,de csak neten lehet kapni és pontos címet nemtudok...vmelyik iphone topikban láttam! Az az egész lejátszót védi és hajszálvékony garantáltan karcmentes cucc. 4500-5000 ft körüli áron lehet megkapni. guglizz rá!
Kérdés:Szerintetek használtan 45ért megéri megvenni egy ipod touch-ot? 3/4 év garanci van rá és itt vásárolta a srác. Előlap karcmentes a hátlapján egy pár apró karc van,de mivel nem nagyon használta így nagyon aprók. Ha személyesen veszem át mire figyeljek? Mit nézzek,meg,hogy biztos legyek benne,hogy jó a cucc?
-
Davey7
senior tag
Én tegnap felraktam az iTunes-t és ha létre akarok hozni egy hozzáférést akkor mindenképp meg kell adni fizetési módot. De nekem se visa,se mastercardom nincs,a harmadik lehetőséget pedig nem ismerem amit felajánl. Vásárolni nem szándékszom egyenlőre,csak az albumborítók miatt érdekelne,de így nem egyszerű.
Ha nincs accountom akkor is tudok majd az itouch-al szinkronizálni,zenét másolni? -
Davey7
senior tag
Nézegettem a touch-t és lehet veszek én is egyet használtam a beszmac-en. Kérdezném,hogy ennek a jack csatlakozójába bármilyen füles bedugható (az iphone-nál nem így volt). Mennyi háttérzajt lehet hallani zenehallgatás közben egy normális fülessel (nem az alap ipod fülesre gondolok).
Mail programot, Google maps-t tudok rátenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest