- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném:
Régóta szeretnék venni egy iPod classicot (a 120 gigás verziót), ám a következő a kis probléma:
Van 100 amerikai dollárom, amelyet a dollár gyengesége miatt inkább nem szeretnék forintra váltani, gondoltam rendelek interneten a apple.comról
Az első gond itt adódott: Amerikából nem hajlandóak nemhogy magyarországra, de még amcsin kívül sem postázni, úgyhogy gondoltam nézek valami közeli európai országot, onnan hátha. Nos, egyet sem találtam amely hajlandó lenne magyarországra szállítani. Azóta körbenéztem magyar apple partnereknél és őrületes áraik miatt inkább letettem róla.Amazonról és Ebayről is letettem, magas postaköltségeik miatt
. Nincs más ötletetek hol lehetne még körülnézni? (kishazánkban egyrészt szörnyen drága, másrészt a 100 dolláromat másra nincs ötletem miképp költhetném el...)U.I: Vagy esetleg másik mp3 lejátszó hasonló árral és tárhelykapacitással létezik? Mert számomra a 120 GB a vonzó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Nincs más ötletetek hol lehetne még körülnézni? (kishazánkban egyrészt szörnyen drága, másrészt a 100 dolláromat másra nincs ötletem miképp költhetném el...)