- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Nem akarok semmiféle tudatmódosító bogyót, épp ezért a pszichiáter kizárva részemről, csak pszichológushoz mennék.
tDr1v3r: köszi a választ! A megnyílással/beszéddel úgy érzem nem volna gondom, viszont a javasolt tanácsokat nem biztos, hogy minden esetben követni tudnám. Nagyon rendbe szeretnék tenni a fejemben 1-2 dolgot, és remélhetőleg ez pozitív hatással lenne rám is és valaki másra is. De ha azt tanácsolná, hogy tegyem túl magam a dolgokon ahelyett, hogy megpróbáljam rendbehozni, akkor kérdéses mennyire tudnék ebben partner lenni. Persze, ha ez lenne az egyedüli megoldás/vélemény részéről, akkor megpróbálnék hallgatni rá. Ez az egy fenntartásom van az egésszel kapcsolatban. Amúgy mindenképp menni fogok, és teszek majd egy próbát, ezt magamnak és másnak is megígértem már, úgy érzem jót tenne.
Xero: neked is köszi a választ! Valahogy a dilibogyós megoldásokat mindig erős fenntartásokkal kezelem. Én ezt mindig csak tüneti kezelésnek tartottam, és nem rendes megoldásnak. Nem volnék hajlandó semmi ilyet bevenni. (Persze a pánikroham teljesen más szituáció, mint amiben én vagyok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Whisky topik
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest