Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• r3dsnake

nagyúr

válasz madgie #183114 üzenetére

Köszönöm. Egyelőre az államat keresem, pedig még nem is fotóztam vele. Nikon D90-et váltott, gondolhatod... :D 24-70 f4 + 50 1.8 egyelőre (S-Line Z lencsék).

Tudom, hogy pár éve mondtam, hogy nem tudom komolyan venni a MILC-eket. Az elmúlt 3 évben ez azért gyökeresen megváltozott bennem, és nincs már más opció. Sony volt tervben egészen sokáig a dual kártyaslot miatt. A Nikon Z6-nak a bénaságait nem tudtam elfogadni. Aztán tavaly nyáron kijött a Z5, de a pandemic miatt vártam kicsit vele. Jól tettem, mert ez a Z6 II brutálfull. :)

nord_: Lásd fentebb. :) Később még kapni fog egy Z-mount Viltrox 85 1.8-at, vagy egy F-mount Samyang 1.4-et. (A Viltrox egyelőre szimpatikusabbnak tűnik több szempontból is.)

Amúgy tudom, hogy a 24-70 f4 nem a legideálisabb, de kellett valami általános, utazós is. Később valószínűleg lecserélem, ha kijön Z-mounttal, a Tamron 28-200 f/2.8-5.6-ra.

De amúgy nagyon jó deal volt ez a kit, FTZ adapterem is van mellé, úgyhogy nagyjából végtelen a lehetőség. :)

Később még venni fogok egy Nikon Z50-et a két obis kittel backup váznak, meg "játszósnak", ahova nem szívesen vinném az FX vázat.

Új hozzászólás Aktív témák