- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B-L-A-C-K #170227 üzenetére
Szerintem nem ciki, simán látok felnőtt embereket ilyennek járni, de ha nem látnék akkor is kipróbálnám. Szerintem inkább poén, vagány, mint ciki. Szokványosnak nem szokványos, de azért jobban mutat rajta az ember normális ruhában (mondjuk zakó+nyakkendő) mint ugyanez biciklin, az azért nagyon felemás. Ez olyan young-urban-professional stílus.
Én is szívesen használnék ilyet, másfél kilométerre lakok a munkahelytől, ezért kár kocsival kiállni, tömegközlekedés van, de nem szeretem, a biciklit bent nem tudom hova tenni (van saját tárolóhelyem, de nem használom, szerintem már más használja), egy ilyennel simán begurulnék meg haza, ezt fel tudnám vinni az irodába. Csak a 120+ kg-os testsúlyt nem tudom, hogy mennyire bírná, tippem szerint megroskadna alattam
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak