Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• K82

őstag

válasz moma #31 üzenetére

Mindegy hol veszed a telefont. Amit az EU-ban kapsz, mindegy h Németországban, Angliában vagy itthon veszed meg, ugyanazt kapod (pl. az Alza is EU modellt árul) fizikálisan. Ha az USA-ban veszed, ott frekvenciasáv támogatásban van minimális elérés (azokban van pl. mmWave antenna ami által tudja használni a nagyon magas frekvenciájú sávokat) ettől függetlenül az EU-ban ugyanúgy tudod használni. Nekem is felváltva voltak USA és EU piacos Pixeleim, amit kint vettem idehaza ugyanúgy tudtam/tudom használni mint fordított esetben.
    A probléma forrását leírtam a #22-es hsz-ben: nagyrészt nincs már 3G és ha a VoLTE roamingban nincs engedélyezve akkor problémás a hívás. Pont ezt igazolja nagyjából a #27-es hsz: "...általában mindig a roamingos kártyával volt a gond. (Attól függően hogy épp melyik országban voltam)". Ugyanaz amit én is leírtam: hiába vagyok Vodafone-os és megy német Vodafone kártyával a VoLTE, magyar vodás kártyával német Vodafone hálózaton roamingban már nem él. Egyre több szolgáltatónál érhető el egyébként a VoLTE roaming, szóval van esély a normális telefonálásra.

Új hozzászólás Aktív témák