Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhorvat
senior tag
Sziasztok,
ki milyen dokumentumnézegetőt (doc, xls) preferál leginkább? Szerkesztési funkciók annyira nem is lényegesek, inkább csak a fájlok helyes megjelenítése. IPhone 3GS-hez kérdezném, ha ez számít.
-
mhorvat
senior tag
válasz vadászcsiga #6462 üzenetére
Köszönöm!
-
mhorvat
senior tag
Sziasztok,
szeretném segítségeteket kikérni iPhone vásárlás témában. Jelenleg egy 3GS-t nyúzok, és még idén szeretnék egy "valamivel" gyorsabb utódmodellt. Az 5 és 5S között gondolkodom.
Kérdésem az volna, mennyire veszek egy már most elavult készüléket, ha az 5-t veszem, illetve előbbre vagyok-e érdemben, ha az 5S-t választom. Például gondolok itt a későbbi iOS frissítésekre: a 4 és 4S mintája alapján például csak utóbbira adják ki az iOS 7 és 8-at is, nem szívesen járnék így egy 5-tel, de közben azt is láttam, a 4 és 4S között már megjelenésükkor is jóval nagyobb volt a sebesség és hardveres különbség, mint 5 és 5S között.
A TouchID-t, slow-mo videofelvétel most ne legyen szempont, tényleg szimplán a sebességek, frissíthetőség lenne számomra szempont.
Illetve van-e arról megfigyelésetek, hogy pl. használtan október-november környékén, mikor kijött már a 6 és 6 Plus, lejjebb nyomja-e értelmesen a korábbi modell árait?Előre is köszi!
-
mhorvat
senior tag
Sziasztok,
szeretném kikérni a véleményeteket, milyen tokot használtok 5/5S-hez, mit javasoltok? Minőségi tokra gondolok, ami jól illeszkedik, így nem karcolódik a telefon a kettő közé jutott porral. A gyári 5S Case-ről túl jókat nem olvastam koszolódás, kopás ügyében, de hasonló stílusú tokra lenne szükségem, ami az alu keretet is jól védi.
Köszi a tippeket!
-
mhorvat
senior tag
Ezzel van valakinek tapasztalata? Elég fasza minőségnek tűnik, és körben véd mindent, plusz kiemelkedik a telefon előlapjához képest, tehát a keretet is hibátlanul védi, ahogy látom.
-
mhorvat
senior tag
iTunes szinkronizációs problémája akadt valakinek? 5S, iOS 8-cal a zenéket nem tudja szinkronizálni, akár azt mondom neki, hogy az összeset, akár kézi kiválasztással, mintha nem is lennének zenék beimportálva. iPad 3, iOS 8-on ugyanazokat minden gond nélkül ráteszi, akár manuál, akár összes szinkronizáció alatt.
-
mhorvat
senior tag
Kicsit más, utángyártott töltő téma. Használ valaki ugyanaról a fali adapterről iPad és iPhone töltést? Utángyártott adapterem az iPhone-t simán feltölti gyorsan, iPad töltése egy éjszakánál is hosszabb, nyilván nincs az adapterben elég szufla. De ha 10W-os adaptert veszek, az meg nem árt az ájfonnak? Ki milyen adaptert használ, ha utángyártottról van szó? 5S-t és Airt már nem kínoznám ezekkel a hulladék kínai adapterekkel.
-
mhorvat
senior tag
Köszi a válaszokat. Nem egyszerre töltenék több eszközt, csak azonos adapter+kábel kombóról. Kábeleket már rendeltem, Belkineket, ezekhez keresnék minőségi adaptert. De mivel kell belőle 3, nem a gyári 5-6000 Ft-ost szeretném venni. Ha van javaslat kedvezőbbre, szívesen fogadom!
-
mhorvat
senior tag
Ok, köszi!
-
mhorvat
senior tag
válasz Kicsikatona7 #88445 üzenetére
Nálam is.
-
mhorvat
senior tag
iPhone 5S-emre elkészült a teljes "burkolat". Fontos volt a megfelelő védelem, vékony kivitel, olyan tok, amely teljesen körben védi a keretet is. Az elejére egy Otao X-Lambo üvegfólia került. Sokba kerül, de az élmény tökéletes. Vastagságra egyedül a home gombnál lehet zavaró, de pár ujjmozdulattal teljesen hozzászoktam, egyáltalán nem feltűnő. Cserébe a kijelző simítása finomabb, mint az eredeti üvegé, az ujjlenyomatot is kevésbé gyűjti. Hátuljára került egy Spigen SGP fólia, ez háromrészes, elég precízen fel lehet tenni. Csak a tok és a telefon közé jutó por és kosz miatt tettem rá. Erre jött a Spigen Bounce nevű tokja, amelyet tejfehérnek mondanék, mintsem a telefon színével megegyező, árnyalatnyival törtebb fehérnek. A tok kívülről sajnos "csillogós", amitől elég girly. Cserébe alul és felül is véd, a gombok nagyon precízen használhatóak vele, illeszkedése az alját leszámítva teljesen tökéletes. Plusz előnye, hogy oldalt fél mm-rel jobban kijön a szegélye az előlapon, így a telefont háttal felfelé letéve sem a képernyőn fekszik.
-
mhorvat
senior tag
Minden csúfít a telefonon, ez teljesen egyértelmű. De egy tok elsődleges funkciója a védelem, aztán csak a méret és kinézet. A 3GS-emet háromszor ejtettem le valamivel több, mint két év alatt, minden alkalommal a tok tört és a fólia sérült a telefon helyett. Statisztikai alapon hónapok kérdése, hogy az 5S is egy baleset folytán repüljön egyet. Ha ezt szimplán egy előlapi fóliával tenné, akkor utána évekig nézhetném a gyári fotókat, milyen szép lehetne a telefon egy vitrinben. Tudom, van aki képes rá, és évekig nem ejti le a telefonját, nem horzsolja véletlen neki bárminek. Én sem vagyok egy szétszórt típus, de az ördög nem alszik.
Ha 2mm-rel vastagabb lesz a telefon és nem látszik az Apple logo, mikor a fülemhez emelem, vagy nem fémet tapintok, ha megfogom, nos ezek számomra egyelőre eltörpülnek amellett, hogy másfél-két év múlva ugyanilyen állapotban tudom majd eladni a készüléket.[ Szerkesztve ]
-
mhorvat
senior tag
A véleményeket köszönöm, örömmel vettem. Ami meg nem az volt, azt nyilván ignoráltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest