Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dandy91
tag
Udv mindenkinek!
Lehet hogy hulye kerdes de a fuggetlen iphone(5,5s,5c) mukodik telenoros simmel ha igen akkor mukodik minden funkcio a szolgaltatoval ? pl lte? Csak mert ugye az applenek nincs szerzodese a telenorral es eddig senki nem mondott nekem errol biztosat elore is koszonom a valaszokat."Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
Udv Mindenkinek! Tegnaptol vagyok iPhone 5s tulaj es szeretnek kerni egy par tippet, kezdo lepeseket mit erdemes tenni ilyenkor. Egy jo par hasznos appot is kuldhettek szivesen fogadok minden infot.
"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
válasz univerzita #83977 üzenetére
uj minden sajnos egyelore azert varok tanacsokat
-
dandy91
tag
válasz univerzita #84046 üzenetére
rendben koszi!
-
dandy91
tag
i5s-nél senkinek nem merül gyorsabban ios 8.0.0. alatt ? Készenléti időm meg a használati idő ugyanannyi .... pedig nem kellene és semmi nem futhat helymeghatározás is tiltva van valaki valami ötlet ?
-
dandy91
tag
válasz Kicsikatona7 #88346 üzenetére
nekem erdekes nem 5s 8.0
-
dandy91
tag
én még csak most frissitettem 8.0.2-re remélem nem ér semmilyen meglepetés
-
dandy91
tag
Nekem 8.0.2 van fent olyan hibát tapasztaltam hogy néha a beállitásokba megyek és vissza kilép a főmenüre másodszorra pedig jó és nem mindig csinálja valaki tapasztalt hasonlót? Általában a mobilnetet kapcsolnám be és zutty vissza.
ui. iPhone 5s
ui:2. milyen az ios 8.1 5s-en?"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
8.1 igy egy nap után hogy szuperál i5s-en ?
-
dandy91
tag
Gondoltam irok egy kis tapasztalatot az ios 8.1rol szerintem eddig ez a legjobb stabil nincs a beallitasokbol kilepo hiba. Gyors, mint ha jobban birna az akksi is eddig csak pozitivum. A mobilhalozat kapcsolot en nem talalom viszont telenoros vagyok es csak lte engedelyezese van...
-
dandy91
tag
Üdv mindenkinek 8.1.2 -re érdemes váltani 8.1-ről vannak mérvadóbb újítások? I5S
[ Szerkesztve ]
-
dandy91
tag
Sziasztok lenne egy pár kérdésem nos
1. Valaki felrakta az új ios frissitést? Van komolyabb változás ? Érdemes felrakni? Negatív tapasztalat?
2. A home gombom ha néha nyomom valamikor "kattog" olyan mint ha nem lenne a helyén. Pl ha kimozdul vagy mi akkor ráteszem az ujjam és mint ha lötyögne picit nem tudom hogy most csak bejáratódott vagy hiba . Kb 4 hónapos a teló i5s. Ha rateszem az ujjam olyan és finoman nyomom akkor kicsit besüllyed és egy halk kattanás hallható. Nem tudom hiba e.
3. A kamera körül az üveg felületen keletkezett pàr apróbb karc a tok alá szorult por szemcse miatt szerintem azokat valahogy el lehet tüntetni? Lehet hogy hülyeséget kérdeztem de akkor elnézést. Köszönöm előre is a válaszokat."Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
Üdv!
5s-en hogy szuperál az ios9 ?"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
Üdv!
Valaki használja a workflow appot? Honnan tudok letölteni előre gyártott workflowokat? Esetleg hogyan tudok "magam" készíteni ??"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
Udv
A lightning es jack csatlakozo helyet ki mivel takaritja ? Persze a suritett levegon kivul . Kicsit szoszos azt meg nem hozza mar ki a levego."Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
Üdv!
Ki milyen külső akksit használ esetleg ajánlana?
Legalább 2-3 szor töltse vissza azért az iPhone-t ennyi kikötés lenne na meg legyen megbízható!"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
Üdv!
i7-nél kinek mennyit bír az akksija normál használat mellett?
Gondolok arra hogy wifi,mobilnet,egy két rövid videó,max 1-2 óra zenehallgatás plusz telefonálás.
Az enyém kb 6 óra használati időt és max 24 óra készenlétit amit nagyn keveslek."Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
válasz nederlanden #176226 üzenetére
Nyugi 6s plus is tud tobbet ettol es ez ami idegesit . Ios 10 -el jobb volt az akksi ido.
-
dandy91
tag
Sziasztok!
Használ valaki ilyet:
https://www.spigen.hu/spigen-glas-tr-optik-apple-iphone-13-tempered-kamera-lencse-folia--fekete--2db-
Kérdésem az lenne hogy ha ezt a védőfóliát ráteszem a tok nem fogja felnyomni ?"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest