Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz
Ádám16 #327098 üzenetére
Most őszintén: te nem ezt csinálnád? Nyilván egy cégnek az az érdeke, hogy elsősorban neki legyen jó, ne mindenkinek.
Nyilván, ha egy Audi A6-os többet tud egy A4-nél, nem butítja vissza a gyártó az A6-ot, hogy mindenkinek jó legyen. Mindenhol ez megy (sajnos, nem sajnos, ez van).Én nem váltanék, volt Androidom fél évig (még egy Huawei P9). Nagyon jó kis telefon volt, jó kamerával. De egy hét alatt úgy összehányta magát a rendszer rajta (kvázi a semmitől), hogy újra kellett húzni a telefont. Nekem ez nem kell (elhiszem, hogy most már jobb, de akkor sem). Teljesen jól elvagyok az Apple ökoszisztémával, habár nem hibátlan ez sem. Azt látom, amit anno a Windows Phone esetén: minél többet tud, annál rosszabb lesz. És tudjuk annak mi lett a vége.
Mindegy, én használom tovább (és a többi eszközt is) habár nincs kimaxolva egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest