Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
igaz...jobb a te megfogalmazasod. nekem a massag mellett volt egy olyan erzesem pluszban, hogy gyorsabban tudnak tortenni a dolgok (a te mostani teloddal meggyezo hardveru, de joval kisebb felbontasu nexus4-en akar el is varhato...persze xperia z kijelzoje meg olyan brutal elessegu, hogy azt erdemes latni
), csucs android vason legfrissebb szoftverrel, de ez szubjektiv erzet, es talan nem merheto sebessegkulonbseg.
Ennek ellenere sokmindent miatt nem tertem vissza par het ujra hasznalat utan sem androidra a nexus4-el, es akkor sem tettem volna ha I4S-em lenne (direkt azt is hasznaltam par napig a nexus4 mellett ) csak ez esetben lenne egy csepp hianyerzetem, de ez tenyleg szubjektiv, es proba nelkul (hosszabb tavra gondolok nem par percre, orara) nem tudtam volna magam szamara ilyen konkret velemenyt alkotni.
Nem minden a sebesseg, de ha az eppen jobban tetszo rendszerben lehet gyorsabbat valasztani, akkor azt valasztomes ezzel visszakanyarodtam a lenyeghez amibol kiindultam egy forumtars kerdesere, hogy miben mas I5, van-e ertelme azt venni 4S helyett. Szerintem van ertelme, es az egyik ok, hogy gyorsabb.
(#31923) golya32:
3GS es sima 4-es kozott nincs akkora kulonbseg sebessegben, mert hardvert alig valtoztattak a kijelzo felbontasat pedig noveltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest