Hirdetés
Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz Hókusz Pók #47243 üzenetére
4x nemhiszem,mivel 5000mAh-s és az iPhone akksija pedig 1400mAh-s...De több, mint 3,5x igen elvben
[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
Na, ez már lehet, hogy jó lesz neked. De arra készülj, hogy net mellett egy nap alatt lemerül az iphone. de ezzel jó eséllyel kihúzod 4 napig.
Amúgy meg nem rosszból mondtam, amit. Én teszteltem az iphonet aksi szempontból és gondoltam megosztom veled. egy kérdést tettél fel és arra válaszoltam.
Azt is vedd figyelembe, hogy ezek hosszabb ideig töltik, mint normál esetben a hálózatról. (pl duplája, ahogy írja is ~3óra a töltési idő ezzel)
Ja és ezek tényleg elvben tudják, azt amit. Elég egyértelmű miért. Minden aksi veszít a töltöttségéből, ha áll akkor is. A NiMh akksik teljesen el tudták veszíteni töltöttségüket, a Li-Ion és Li-Polymer 50%-ig veszíti a töltöttségét.
Ez biztos tudja 2x tölteni a telefont, de a 3x is meg lehet alap esetben. Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
duc
aktív tag
Autóstöltő? Azzal szerintem több százszor.
Ha kocsi sincs a közelben, akkor az ultimate megoldás, ha veszel egy zselés robogó vagy motor akkut (kapacitás nem mindegy), és ráhekkelsz egy autóstöltőt.
[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest