Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
Hali!
nem regen lettem iphone tulajdonos. a telefonomon nagyjabol mar mindent "meghekkeltem" amit akartam... a gondom a kovetkezo:
online macbookrol regeltem egy apple ID-t. megadtam mindent amit kert es sikeresen ervenyesitettem is az ID fiokot. amikor le akarok tolteni iphone 3gs 32gb.s keszulekemre appstore-on kerresztul es kiirja hogy ez az ID meg nem lett hasznalva stb. es hogy toltsem ki a kovetkezo hianyzo adatokat a fiokomhoz. egy adat hianyzik a bankkartya szamom. megadom meg minden csak a baj az hogy nem visa es nem master card sem a harmadik es nem fogadja el...
a kerdesem hogy nem lehet e ezt valahogy kikerulni hogy ne kerje? mert ugy is csak free app-okat szeretnek letolteni.. mit lehet tenni?
Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Házimozi belépő szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Hobby elektronika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest