Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csszorsi
csendes tag
válasz
consono
üzenetére
Tisztában vagyunk vele, de mindent lehúzunk rá ingyen apk fájlban, videoszerkesztőtől, a spotifyig ami ioson mind fizetős, nem lesz 56 körömlakkozós hellokittys app, meg barbis fodrászos fiszemfaszomos...amiket 5percenként szed le play áruházból mert kb végtelenbe bővítheti a memóriáját sd kártyával
peace
nem vitának szántam, csak hogy lássátok hogy használják az én kamaszaim az androidot, eléggé meg lesz kötve a kezük ioson. 'Majd rájönnek...'
-
csszorsi
csendes tag
Köszi a sok haszbos tanácsot, igen most iphon 7et szerváltunk ismerőstől 35e ez lesz a teszt...és jeee kivárjuk az ipad 9et. Tetszik amik várhatóak vele kapcsolatban, igaz még okt nov mire vásárolni is lehet belőle de meg kell mondjam apjuk és én is már kacsingatunk az ios fele 🙂
A samsunggal nincs baj amúgy, írta valaki lentebb h 'követelik' a jobbat nagyobbat stb. Nem errők van szó, csak a média, youtuberek mindenki ipadon nyomja a jatékot és az a manő. Ők már ez a generáció fél év alatt sem tudtam meggyőzni a fiamat h androiddal jobban jár. Neki ipad kell...majd rájön.
És zárójelben megjegyzem a lego készletét adta el(minecraft, city) és ebből vette magának a samsung tab s7 et, de megígértük ha továbbra is ipad felebhúz akkor huga megkapja és vehet egyet(mqradt pénz a legobol)
-
csszorsi
csendes tag
Illetve őszintén érdekel ennek az oka miért adnak ki ilyen pici tárhellyel ilyen nagytudású menő drága készülékeket? Erre még nem találtam magyarázatot. Pedig biztosan van, miért van ez?
-
csszorsi
csendes tag
válasz
Alex91
üzenetére
Az az igazság hogy a telefonokat eddig 2 évente cseréltük, úgy látom Applenél még az 5évesek is szuperek, tartják az árukat stb. De mindig van újabb jobb... lehet, hogy igazad van, de mivel nem ismerjük ezeket a termékeket félek rossz döntést hozunk. Szeretnék mindent átrágni az ipadekkel kapcsolatban
-
csszorsi
csendes tag
Sziasztok, gyerekek kinyirnak az ipadért 10 és 12 évesek honapok ota rágják a fülünk. Eddig nem ismertünk egyetlen apple terméket sem, de már zsong az agyam annyit olvasunk róluk, körbejárjuk, magunkat próbáljuk meggyőzni. Próbáltuk őket lekenyerezni egy samsung s6 lite al de 2 honap után ugyan úgy az ipadért könyörög a nagyobb. Szóval 2 gyerek 2 ipad kéne. A kérdés a cellulart már kizártuk, viszont az ipad 8 nál csak.32 vagy 128gb van. Jelenleg 64gigás tabon elvan a fiam de félek a 32 kevés lesz. 128 meg az ára miatt x2 kicsit húzós lenne...air és pro kizárt. Kb digitális tanulásra, youtube, játék ra kell.
Győzzetek meg légyszi, így teljesen laikusként arról hogy elég a 32gb. Sokat játszanak, félek h mindenféle gagyi körömlakkozós app le se lesz tölthető és ezt is megbánják majd....első apple termékeink lennének, de annyira óckodunk tőle mi szülők, ők meg csak ezt hajtogatják.
hogyan tovább? Látom minden apple termék kevés gigával jön ki, most már vannak opciók de ennek az árát is elkérik rendesen. Érdemesebb icloudban gondolkozni a 32gb mellé? Oda miket tudnak tárlni? Játékokat is vagy csak fotok, doksik? Köszi előre is ha kapunk egy kis iránymutatást
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem vitának szántam, csak hogy lássátok hogy használják az én kamaszaim az androidot, eléggé meg lesz kötve a kezük ioson. 'Majd rájönnek...'

hogyan tovább? Látom minden apple termék kevés gigával jön ki, most már vannak opciók de ennek az árát is elkérik rendesen. Érdemesebb icloudban gondolkozni a 32gb mellé? Oda miket tudnak tárlni? Játékokat is vagy csak fotok, doksik? Köszi előre is ha kapunk egy kis iránymutatást