- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. X
aktív tag
Vett vagy adott el közületek mostanában valaki Air 3-mat? Én a 2019 novemberi 64GB, WIFI ipademet tervezem eladni és beakarom lőni az árat, hogy mennyit kaphatok érte.
-
Dr. X
aktív tag
Valahogy hozzá lehet rendelni egy feliratot egy sorozatepizódhoz ios13nál? Tudom, hogy vlcben ott a kis feliratikon, de az csak akkor működik, ha van a videóban feliratsáv. Ha külön fájlban van akkor lehet valahogy?
-
Dr. X
aktív tag
Ma vettem egy iPad Air 3-mat és a bekapcsológomb lötyög. A hangerő szabályzó gombok meg se mozdulnak, azok jók, de a bekapcsoló/képernyő zár gomb az laza és ha balra-jobbra simítom, akkor hangot is hallani. Ez ilyen gyárilag vagy csak az enyémnek hibás a gombja? Ha nem gyárilag ilyen, nem akarom, hogy előbb utóbb elromoljon.
MEGA-ról letöltök egy videót, látom hogy kevesebb a tárhely, tehát a gépen van, de nem látom sehol a videót. Felhőből letöltött videót, hol lehet megtalálni? A VLC és más lejátszó nem jelzi, a fájlkezelőben sem találni.
-
Dr. X
aktív tag
Venni akarok egy tabletet és szemezek az Ipad mini 5-tel, de lenne néhány kérdésem, mivel android használó vagyok és még soha nem használtam iost. Arra lennék kíváncsi, ha androidra letöltök torrentet, akkor a videót hogyan lehet közvetlenül átküldeni ipadre? Ez könnyen megoldható egy appel vagy akár bluetoothon vagy mondjuk MEGA-val kell szórakozni, hogy androidon feltöltöm, ipaden meg le? Egyáltalán van olyan app, amivel lehet torrentet tölteni? Az iTransmissionről hallottam valamit, azt lehet erre használni? iOS 13 van a minin ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest