- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulpi
csendes tag
Hali
Olyan problémám lenne, hogy valami lejátszó kellene nekem az iPad air 2 -re ami kezel srt feliratokat. Mert van otthon egy DLNA hálózat amin több sorozat is van. A VLC player és a KMplayer látja a dlna-t meg megtalálja a mkv-t is, de hiába van úgyan azon a néven a felirat mint a film nem jeleníti meg. Valakinek valami ötlet vagy valami free videólejátszó ami megbítható?
Köszi.
-
pulpi
csendes tag
Hali
Elvileg van Jailbreak 8.3-ra ha valakit érdekel.
http://www.idownloadblog.com/2015/06/28/how-to-jailbreak-ios-8-3-iphone-ipad-taig-2-1-3/ -
pulpi
csendes tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ez a megoldás is érdekelne. Szeretném teljesen kiváltani a számítógéphasználatot otthon. És már csak tényleg ezért van bekapcsolva hogy egy egy sorozatrész vagy film le legyen töltve. Ez a NAS -os dologról tudnál nekem bővebben infot adni hogy is működik mi kell hozzá, hogy tudom párosítani iPaddel meg ilyenek.
-
pulpi
csendes tag
Igazából azt szeretném megvalósítani, hogy van egy o!play minim, ami össze van kötve a tvvel. Erre szeretném rádugni a vinyót közvetlen usbvel, amivel a ipad tudnak kommunikálni wifin. És ha leszedek a paddal egy filmet mondjuk akkor közvetlen a hddre kerüljön vagy már oda töltődjőn le. Ez JB nélkül lehetséges? Vagy valahogy megvalósíthetó?
-
pulpi
csendes tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi az segítsétséget. Nézegettem ebayen meg aliexpressen is vannak wifis HDD dokkolók. Nem kifejezetten Apple termékekhez, de attól még nem válogat, minden wifis külső merevlemezt kezel? Milyen file kezelőt lehet alkalmazni hozzá? Esetleg egy két ilyen hasznos programot mondhatnátok. Köszi
-
pulpi
csendes tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi
És olvastam hogy Wifi-s vinyókat tud kezelni. Az működhet külső tárhelyként?
-
pulpi
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy Ipad mini 2 lehet e használni OTG-t? érdemes e venni hozzá pár dolláros OTG kábelt, vagy hogy ezekkel működik e 8.3 van fennt rajta jelenleg.
Pulpi
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest