Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relax420
junior tag
válasz
fery02
üzenetére
A legújabb Air-ben is M2 chip van+a 2022-es pro-ban is, de pro modellekben van 120hz kijelző+faceID…+ azzal még működnek az előző kiadású kiegészitők (azt olvastam, hogy az idei iPad modellekkel már új fajta billentyűzet kell+hogy azokkal már nem működik a 2.generációs pencil)… én a 2022 pro-t venném a helyedben
-
Pano
veterán
válasz
fery02
üzenetére
Háát.
Persze, mindenkinek egyéni igényei és financiális lehetőségei vannak, de 550-et egy tabletre elkölteni szerintem már csak azon réteg munkák esetén érdemes, aminek elvégzését nagyban megkönnyíti az eszköz. Röviden: egy idő után pénzt termel.Amúgy a válasz igen. Ebben az ár szegmensben Air-t már nem érdemes venni. Már csak a kijelző miatt sem, mert amire kellhet egy ilyen értékű tablet az grafikai munka. Arra meg színhelyesebb kijelző kell mint ami az Air-ben van.
De ha csak puszta passióból költenél ennyit rá, akkor persze, mehet.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest