Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HardRic
addikt
válasz
sasa134
üzenetére
Nagyon fura… nem tudom hogy lehet, hogy néhány képernyőnél feltűnőbb. Biztos más is közrejátszik, nem csak az, hogy melyik oldalon van a vezérlő. Néztem ma pár mini videót, és akaratlanul is feltűnt, hogy még a kamera is felveszi. A MobileTechReview tesztjénél pl. fektetve is látszik, és a tesztelő is azt mondta, hogy neki leginkább akkor tűnt fel, nem álló módban. Más iPadeknél sem állítva, sem fektetve nem jön ez elő ilyen szinten. Most adtam oda anyumnak az Airjét, amit napoking használtam a Pro-m mellett, de nem tűnt fel semmilyen orientációban a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell asztali gépek
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest