Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
galaxys80
üzenetére
Van egy translator pluginja, amiről ellenőriztem is, hogy be van kapcsolva. A google helpje szerint ha egy idegen nyelvű oldalra lépek, fel kellene kínálnia az oldal szövegének a lefordítását. A help oldal szerint lennie kellene egy "translate" funkciónak. Egy tutorial videóban kicsi gomb tűnik elő jobb oldalon fent, amire pöttyintek, és teszi a dolgát. Na az a gomb nem tűnik elő. Van valami különös oka annak, miért nem?
A google feedback oldalon már leírtam a problémát, hogy talán egy tutorial video is segítség lenne, de mire ők reagálnak, szerintem addig ne akarjak féllábon állni. Bármilyen ötletnek örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest