Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem sem mozog ma

Nem ittál... esetleg vmi kevésbé tradicionális cucc? -
válasz
dudicukrasz
üzenetére
Kicsit türelmetlen vagy?Lehet, hogy:
- a strandon vannak a hozzáértők?
- csak Te használsz a fórumozók közt iPad1-et?
- nem iPaden néznek DivX-et?Nekem speciel a VLC van telepitve, de egy filmet se néztem még iPaden, semmilyen formátumot.
@Tigi: fel tudod tenni az iPhone verziót, de nem tudod párhuzamosan használni a telefon mellett, vagy egyik, vagy másik.
-
-
Jut eszembe! A 3 hónapos SKECH Fabric Flipper tokom kezd a sarkánál szétjönni, most keresem a megfelelő ragasztót hozzá, az otthoni nem fogja meg.
10 000 Ft a Speedshopban, számlám nincs hozzá
én hülye.Legközelebb max. 20 dollárért veszek, az előző kínai fél év után is egyben volt.
-
Mondjuk ebben nem értünk egyet, de ez nem tragédia. Szintén Android mellett használok iPadet, és ott számomra igen egyértelmű hogy a vissza gombbal visszalépek, a home gombbal a főképernyőre lépek, a multitaskinggal meg a futó alkalmazásokba. És ezeket a gombokat nem kell keresni, mert mindig ugyanott vannak, nem kell kicsavart kézzel 4 ujjas felfelé húzást csinálnom. Jó ideje hasznalom az iOS-t, de a vissza lépéssel rendre gondjaim vannak, hol a bal, hol a jobb oldalon kell keresni a "kész" gombot, eleve sokszor úgy kell elővarázsolni kocogtatással. Kinek a pap, kinek a papné...

-
Az ár miatt ne aggódj, amit én rendeltem még januárban az is az USA-ból jött és Áfásan volt 100, de csak 16-os. Nem lopottak, ottani "mega" kereskedőtől szerzik be és igyekeznek versenyképesek lenni.
@Tomi13:
1. van egy lopott Apple cucc adatbázis a beszeljukmac.com oldalon, nyilván nem teljes, de érdemes ránézni.
2. Szvsz hülyeség.
3. Szvsz szintén hülyeség. Vélhetően iPad 4-re gondolhat.Nézd meg az olx.hu-n is, ott akadnak igen jó vételek, de sok a csaló/ügyeskedő.
-
-
válasz
terencehIII
üzenetére
Szia!
Pl. iSamurai, Speedshop biztosan vállal ilyent.
-
Nem vagyok a téma guruja. Az előbb próbáltam én is megkeresni a Whatsapp iPhone verziójú appját, nem találtam meg én sem az Appstoreban, ellenben az AppZapp Proban igen, onnan átkattintva az AppStorra majdnem megvolt az app, de mégsem: csak egy üres négyzetet mutatott minden leírás nélkül.
Ugyanakkor több iPhone only appot már feltettem az iPadre bármi gond nélkül (pl. Viber, Shareit, stb.) .
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Könnyen lehet (vagy törölte a Padet), a kábel is még bontatlan... ár már 70 e., villámár 79 e.
Kicsit arrogáns a manusz, ettől még jó vétel. -
Ha valaki most szándékozik iPad 4-est venni, annak ajánlom ezt a Vatera hirdetést. Nem én hirdetem!!!
Kicsit fura stílusú, de megbízható eladó; nincs teljesen képben, 2013. decemberi a készülék, azaz még van rajta garancia bőven; az aktuális ár: 69 000 Ft (iPad 4 wifi, 16 GB). Lejárat: ma 14:45.
-
válasz
HardRic
üzenetére
Azért tegyük gyorsan hozzá, hogy együtt lehet élni ezzel a röcögéssel. Csak a kedvedért néztem meg, valós felhasználás mellett nem veszem észre, nem zavar.
Persze javítsák csak ki!Korabban az IMDB alkalmazás kapcsán panaszkodott valaki hasonló röcögésre, akkor megállapítottam, hogy Androidon nem röcög, de ott a képeket tölti be újra elforgatáskor.
-
Tanácsot kérek egy elméleti kérdésben: lehet wifi vagy bluetooth hotspotot csinálni az iPad mobilnetjével?
Egyáltalán iOS-en létezik ilyen, akár iPhone esetén?
Köszönöm! -
Köszönöm szépen, nem tudtam, így már tökéletes lesz a PP is

Azért jól el van dugva az az egy kattintás
Hátha mást is érdekel, én egy kis guglizás után megtaláltam:
My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit
-
-
Én is szuggeráltam egy ideig a Labato feketét a trikolór szalaggal, végül nem azt vettem: Alin picit talán olcsóbb, ill. jobban találsz vásárlói visszajelzést magáról a termékről is, nemcsak az eladóról.
Szerk: ami nekem van Skech az azért vastagít rajta, továbbá 180-200 gramm, nem emlékszem pontosan (Skech Fabric Flipper), de nagyon jól néz ki legalább, szövethatású a külseje.@Süvi: pont ilyenre utaltam délelőtt, megjön hozzá a smart covered és úgy kombinálod, ahogy az adott pillanatban praktikus. Én azért vettem fóliát, hogy ha leszedem a komplett tokot, akkor is védje vmi a hátlapot, csak egyszerűen nincs türelmem a felrakásához, a telefonomra se tettem fel, pedig 4 hónapja megvan a fólia is, azóta 3x ejtettem aszfaltra/betonra, persze a töréstől az nem véd meg.
-
Aliexpresszel az a gond csak, hogy 1 hónap mire megérkezik a rendelésed, a UK ebay-en is nagy a választék, Angliából max egy hét a szállitás, de valamivel drágább. Nekem Smart case van (Skech) de a külön hátlap + cover jobb lenne pl. játékhoz (Asphalt = autóverseny, rángatja az ember az iPadet rendesen, a fedő meg útban van, ilyenkor legjobb levenni, az meg macerás).
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Szívesen, gugli a barátom

Lehet, hogy felelőtlen vagyok, de én simán tölteném a Mini retinát is a 12-essel, úgy is az iPad maga szabályozza a töltőáramot. Meg fordítva is.
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A Mini retina meg 10Wattos. [link]
@ szgergely: inkább vegyél egy iPad2-t Neki, alig drágább, de szerintem nagyon megéri a különbséget
1 hónapja még én is 2-est használtam, szinte kompromisszum mentes volt a felbontást leszámítva. -
FB-t nem használok, de a Hangouts esetén nálam sűrűn előfordul, hogy a 2 órája telefonon (android), PC-n már elolvasott üzenetet az Air olvasatlanként jelöli, kicsit zavaró, de együtt lehet vele élni.
Ékezethez van ez a suhintás dolog is... (pl. A betüt felfelé húzod és Á lesz belőle, O-t balra fel és Ő lesz, stb.)
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Tetszik az utolsó szójáték

Ha droidon valami nagyon szarakodik és más megoldást nem találok, akkor először törlöm a gyanús appot, majd újratelepítem, ha ez nem segít és kell az adott app, vagy maga a rendszer rosszalkodik, akkor a következő lépés, hogy újratelepítem az egész telefont. Mivel szerintem az iPaden nem lehet törölni és ujrarakni a Safarit, ezért gondoltam, hogy megoldás lehet az egész iPadot törölni és újratelepíteni. Ez hátha megoldja a Safari újratöltéseit. Persze lehet, hogy naív vagyok. -
válasz
Szabikaa20
üzenetére
újratelepíteni az egészet? 
Andrioddal azt csinálnám. 4.4.2-m van, igaz elsősorban telefonnak használom a telefont, de stabilabb mint az iOS. Egész pontosan nagyon stabil, 4 hónap alatt egyszer indult ujra magától.
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Gmail alapból nálam is iPad, de a fontos, hivatalos leveleket azért inkább Outlookban írom.
Scanner nálam is a tab: a Scanner Pro-t töltöttem le amikor ingyenes volt, abszolút bevált!
Létezik mobilbanking UniCreditnél is, csak be kellene mennem a bankfiókba, mert szerződést kell módosítani hozzá. Puffin jó lehet, de a bankolást nem szívesen csinálnám felhőalapú Flash-sel, persze biztos felesleges aggódni, de akkor inkább a mobilbanking.@ szgergely: asszem' több fórumtárs is használja Office365-tel. Nekem ez pont 100 €-val több, mint amennyit rászánnék
És ez évente 100€ amennyire tudom... Az ingyenes iWorks-öt sem használom, nekem Wordhöz, Excelhez kell a billentyűzet + tapipad. Meg igazából szabad hely sincs nagyon a 16 GB-os iPademen, mindenkinek javaslom, hogy vegyen min. 32 GB-osat. Ez az első iPad amit újonnan vettem és akkor egy 16-ost találtam bombaáron, a 32-es min. 30%-kal drágább lett volna - szintén újonnan. Használtan más a helyzet. -
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Én is szinte mindenre az iPadet használom, de asztali PC hiányában maradt a laptop a következő feladatokra: 1. hivatalos levél írása gmail-es címről, de az Outlook használatával, 2. Word, Excel doku készitése, 3. torrent , bár ez utóbbi Androidos telefonról is megoldható, 4. Egyelőre képszerkesztésre is laptopot használok, de az működne iPaden is.
Nekem a netbankhoz kell Flash (UniCredit), így az is laptop.
-
válasz
üzenetére
Irigyellek

1 hónapos az enyém. Húzzam újra? Minden sz@r beállítást csinálhatok újra...
Szerk: hamarosan jön a 7.1.1 , az talán megoldja.
Szerk 2: úgy tűnik megijedt a fenti újrahúzásra utaló "fenyegetésemtől", most nem csinálja, közben pedig toltam egy Asphaltot is rajta. -
válasz
Chereiose
üzenetére
1. Kérdés: igen, lehet.
2. Kérdés: iPad 4 Micro simes, Airt nem tudom, de szerintem az is az, tehát nem nano, biztos létezik nano-> Micro átalakító is.@franc0: ezek szerint nem sikerült megbaratkoznod a 7.1-gyel :-(
@szgergely: nálam air is újratölti az oldalakat Safariban
-
válasz
univerzita
üzenetére
Tudom, Tőled ismerem én is a Documentset, csak egyszerűen nem volt még szükségem rá.
-
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm, ha nem lennék ilyen sóher, még ki is próbálnám
Az iFiles esetén már megremegett a kezem 0,89 €-nál, de igzából az ingyenes documents by Readllet sem használom, se a Dolphin browsert , mindenből csak a gyári alapot. -
-
Meg lehet azért szokni
itt is sokan Android mellett használjuk és tudjuk miről beszélsz. A rutinosabbak szokták ajánlani az nPlayert (és a VLC-t) filmekhez, illetve Documents 5 by Readdle alkalmazást fájlkezeléshez. Én telepítettem őket, de nem használom, mégis egész jól megvagyok. iPhone-t azért még nem vennék - több okból sem. -
-
Én a "web to PDF" appot használom erre, ingyenesen töltöttem le, de lehet, hogy akkor épp akció volt rá.
Ettől függetlenül javaslom, hogy töltsd le az "Appsgonefree" és/vagy az "AppZapp Pro" alkalmazásokat, ezek naponta mutatják az épp ingyenessé, vagy akciossá váló alkalmazásokat.
-
Csak vélemény:
2-esen váltottam 6.1.3-ról 7.0.1-re, nem vettem észre, hogy lassult, lehet , más észrevette.
2-ről váltottam 4-re (mind 7.0.x(?) volt), 4-es gyorsabb volt ugye.
4-ről vissza 2-re, lassabb volt.
2-esen kijött a 7.1, jobb lett.
2-esről Airre, gyorsabb lett.
Ezek után elképzelésem sincs, hogy ugyanaz a gép 6.1.3-ről 7.1-re hogyan változik, de nagy különbségre -sebességben- ne számíts.
Egy előnyét látom az Airnek a 4-gyel szemben: könnyebb, csak ezért váltottam. Talán akksiidőben erősebb is a 4-es.A másik kérdésed: mennyivel ér többet a 6.1.3-as 4-es? Kétezer forinttal? Kinek? Esetleg 6.1.3 fanatikusnak. Pedig nem adod drágán és szép a bőr cover is. 85-ért vettem 4 hónapos 4-es cellulart januárban, tehát van azért olcsóbb is. Vélhetően a fent említett 99-es ár az Auchanban sem tesz jót a használtak értékének.
Hosszabb távon kevesebbet buksz, ha frissíted a 4-est. (Szerintem
) -
válasz
Urban Terror
üzenetére
Ezt nézted már? [link]
Talán tudsz belőle még faragni is (8-10)., egy hónapja megy a hirdetés.Amúgy biztos nem lesz az Ali-s cucc jobb mint az eredeti, de az ára is csak 18$ (4200 Ft).
-
Eddig mindent megkaptam az aliexpressről amit rendeltem, ott is van garancia arra, ha nem érkezne meg a csomagod. A szállítási idő a gyakorlatban kb. 30-35 nap!
Rendeltem eredeti VW alkatrészt is, és tényleg eredeti volt. Eredeti Apple tokot viszont ne ott keress
#679: szomorú és elvileg nem is volt olcsó vagy gagyi :-(
#681: nem tudom, most itthon vettem egy Skech-t. De úgy rémlik, hogy jók a vásárlói vélemények. Vettem már 1350 Ft-ért teljesen elfogadható minőségűt.
-
Én mikroszálast vennék. Az hogy bepattintós (piros) vagy becsúsztatós (fekete), ízlés kérdése, előbbit én jobban szeretem, nem takarja el az iPad szép keretét. Több ezer ajánlatot találsz itt, vagy az ebayen.
Ez pl. az eredeti koppintása.
Talán jobb ha mikroszálas a hátlapnál is, bár nekem már volt béleletlen (olcsó is és drágább is) és azok sem karcolták össze. A béleltnek viszont jelentősebb a súlya. Itthon is találsz márkás tokot jó áron, csak keresni kell (pl. Moshi, Ozaki, Skech, macally, stb.). A bepattintósba tisztán tedd bele és akkor nincs gond, esetleg tegyél fóliát a hátlapra (gazdaságos megoldás: ragassz celluxot az alumínium rész hajlataira). -
válasz
üzenetére
A minap takarítottam a tok belső mikroszálas részét mert morzsás lett - egy mikroszálas kendővel, sikerült, én ezzel takarítom a kijelzőt is. A nedves törlőkendő jó ötlet, ha nagyon dzsuvás, szappanos vizes rongyot szoktam használni a kijelzőre, majd mikroszálassal áttörlöm. Telefont is igy pucolom..
-
Szerintem is.
2 hete még én is 2-est használtam, az anyósomnak is azt veszek. Amit írtál, az mind megy rajta kivétel nélkül, talán kicsit pixeles, de nem akad semmi (iOS 6 és 7.1 is jó). Nem ismerem a PS Vita értéket, az iPad 2 kb. 50-65 k-t ér állapottól és felszereltségtől (memória, 3G, esetleg tok) függően. -
válasz
szijartg
üzenetére
THX!

Ma kézhez kaptam én is, elég viharvert a doboz, gondolom sok időt töltött a polcon. Garanciális szervizt itt végeznek, szerintem postázni is tudod, érdeklődj utána. Amikor ott jártam, épp futár hozott több készüléket javíttatni / cserélni. -
-
válasz
Mister_X
üzenetére
ezt nem értem, az edigital.hu írja ezt??
@erdoke: neked szerintem az újabb verzió van, nem? az applecare+ (a pluszon van a hangsúly), ami önrész ellenében a törött ipadet is újra cseréli, az az ebayen is min. 40 €.
@xero: volt egy hónapja is, akkor nem jött össze nekem, de egy forumtársnak igen.
most kicsit erőszakoskodtam a rendszerrel és sikerült egy "megrendelés alatt" státuszt összehozni, holnapra talán kiderül.
-
válasz
szijartg
üzenetére
A pixel-hibát passzolom.
Gariztatni vidd inkább egy hivatalos szervizbe, nem kérnek semmi papírt
1-2 nap és kapod a fóliázott zsír új padot, ha jogos az igényed. A gari nem indul újra, de ha kevesebb mint 3 hónap van hátra belőle, akkor kapsz 3 hónapot a cserétől számítva. -
válasz
univerzita
üzenetére
Így már értem: a wifi jelek alapján tájékozódik (mint az Androidnál a battery saving-es location), tehát a GPS nem feltétlenül szükséges városban.
De hogy kerül a térkép az iPadre? Előre letöltöd, hogy offline is meglegyen? Esetleg a Google Maps-en egy kijelölt részt letöltesz?
Androidra az elterjedt ingyenes offline az tkp. egy warez.
szerk: @Mister_X: tudom

-
válasz
univerzita
üzenetére
offline?
szerk: @Mister_X: nem arra a fóliára gondolok, amit utólag teszel rá
, hanem arra, amibe gyárilag csomagolták a dobozon belül, kedden jött új iPadem, friss az élmény 
-
Általánosságban:
Ne legyen karcos a kijelző, ne legyen nagyon karcos a hátlap, ne legyen foltos ("inhomogén") a kijelző, ne legyen lopott a cucc. Ne vegyél 1. generációs iPad-et (szerintem).Hardverapró specifikusan: sokkal jobb a helyzet mint az aprod.hu-n, de ezért óvatosan az előre utalással, nézd meg mennyi pozitív és negatív visszajelzése van az eladónak. Inkább a személyes átvételt részesítsd előnyben, akkor nagy baj nem lehet.
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
+erdoke
Köszönöm szépen a válaszokat, sejtettem, hogy igy lesz, csak bíztam benne, hogy talán mégis... Elvégre az Apple AppStoreban is ott van. És az pont tökéletes lenne nekem. 1 dodót fizetnék is érte

-
Tud valaki segíteni abban hogyan tudom (ha tudom) beállítani a billentyűzet színét sötétebbre? Arra gondolok ami az AppStore-ban van, de nem arra ami a keresésére szolgál, hiszen az megegyezik a Safariban most is használt billentyűzettel, hanem arra, ami akkor nyílik meg, amikor meg kell adni a jelszavadat. Ez egy kellemes sötét szürke billentyűzet, jobb a szememnek is.
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Feljebb már összefoglaltam a saját fenntartásaimat, azzal még kiegészíteném, hogy rendszeresen elejtem, néha eláztatom a telefonomat és tokot nem használok. Ha mindezt egy 200 000 Ft-os telefonnal tenném, azonnal t#k#n bökném magam. Az iPadet meg nem használom utcán, így a rongálás nagyjából kizárva.
Poénból én is torrentezek nagy ritkán telefonon - addig sem kopik a laptop (7-8 éves)

-
Nem vagyok kereskedő! Személyes átvétel volt, a vevő (Te?) egy Nissan (?) pickuppal jött a kislányával együtt.
Azért adtam el, mert az iPad2 után nehéz volt nekem. Szó szerint húzta a csuklómat egy hosszabb Asphalt8 menet után, pedig nem érzem magam táposnak.
Szerk: most látom a linket, nem, az nem én vagyok
de szoktam nézni a hirdetéseit, jó árai vannak. -
Nem Te vetted meg véletlenül az én fóliás, garanciában cserélt iPad4-emet Bp-en, idén január végén? Az is LTE volt és 110 e.
Telóban Motorolára esküszöm (jelenleg Moto G 4.4.2-vel), de még nem fanboy kategória szinten .
@zozzy94: internetezni; emailt olvasni, egyszerűbb emailt megírni; játék (Asphalt8, Real Racing), weboldalakat PDF-ként elmenteni, jut eszembe: TELEFONÁLNI iPAD-en! (hangouts app-on belüli google voice)
-
70 ezret én sem adnék egy iPad2-ért, bizonyára van ismerősöd / barátod / rokonod Magyarországon, aki segítene beszerezni itt. 50 ezerért 1 héten belül találsz Mo-n egy 16 Gb-os iPad2-t. Mondjuk én is iPad4-et vennék inkább 75-80-ért.
Nem szép itt leírni, de én Androidra esküszöm, ha telefonról van szó (1.: iPhone árát nem vagyok hajlandó kiperkálni; 2.: nekem túl zárt rendszer, pedig nem mókolok ROM-okat; 3.: sok számomra ellenszenves fazon használ iPhonet Mo-n, tisztelet a kivételnek és a jelenlevőknek!), de ha tabletről van szó csakis iPad jelenleg.
Nexus vonal nagyon szimpatikus nekem globálisan, de:
- 7 coll -> egérmozi,
- abban sincs SD slot,
- közel sem tarja úgy az árát, mint az iPad,
- a 10 collos Nexus 10 annyiba kerül, mint az iPad,
- minőségben elmarad az iPadtól.Keress egy jó vételt iPad 4-ből otthon, vagy itthon

-
válasz
weinmaker
üzenetére
Persze szerencse is kell hozzá és ha van egy alkalmi vétel akkor le kell csapni rá, amúgy viszont várni kell pár napot az alkalmi vételre.

Ez egy alkalmi vételnek tűnik, de azért van benne rizikó, 2 fajta is.
Hardveraprón is van egész jó. Kicsit használtas, de vélhetően működik minden SIM-mel.
Én igyekszem nyomott áron venni és hasonlóan kedvező áron eladni, jövő héten piacra dobom az iPad2 32GB-ot 60-ért, tipikusan 16-osat kínálnak ennyiért, de így nem kell hetekig-hónapokig hirdetgetnem

szerk: @425: ha kell, csapj le a 79-esre! én nem akarok ezzel üzletelni, hétfőn kapom kézhez az Airt, a feleségem kidobna ha 3 iPadet látna itthon. A 38-as ajánlatnál mondjuk megremegett a kezem, de nem akarok magamnak problémát...
-
iPad2-n szépen fut a 7.1.
Kijelző elég pixeles, egy retina észrevehetően szebb.
Filmet én nem nézek rajta, de azért próbáltam már, egész jónak tűnt
szerk: megelőztek

iPad2-t már szépet tudsz venni 50-60 e között, csak keresni kell.szerk2: Ha film, akkor én nem vennék Minit. iPad4 75 e-től van, de ismét csak keresni kell ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autós kamera eladó
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kicsit türelmetlen vagy?
)
én hülye.
de szvsz felesleges a fólia, főleg, ha veszel tokot rá.
nem is gondoltam volna, de tényleg passzol.

már többször elhatároztam. Most bekapcsoltam az Assitive touchot, még nem tudom, hogy segít-e. Köszönöm szépen a tanácsokat!